'POBACILA SAM 19 PUTA': Šokantno priznanje kontroverzne starlete zgrozilo javnost, popila je 200 tableta za dan poslije

Skandalozna starleta Maja Marinković šokirala je javnost priznanjem da je pobacila bar 19 puta.

Instagram

Maja Marinković poznata je po skandaloznom ponašanju i turbulentnim odnosima u reality showovima, kao i intimnim odnosima s nekoliko različitih muškaraca po sezoni.

Tijekom rasprave za 'crnim stolom' u kontroverznom realityju 'Zadruga' koja se vodila kada je kandidatkinja Anita Stanojlović htjela popiti tabletu za 'dan poslije' nakon akcije s Lazarom Čolićem Zolom, Maja je izjavila nešto što je zgrozilo javnost.

Instagram 

'Anita je popila jednu tabletu i to nije strašno, ali iz svog iskustva mogu reći da ih ne smije često uzimati jer može napraviti kolaps u organizmu. Tabletu za 'dan poslije' može popiti jednom u šest mjeseci', počela je Maja.

Instagram 

'Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam ljekarnu sagraditi do sada. Popila sam više od 200 tableta za 'dan poslije' i pobacila bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba raditi bilo koja djevojka, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih napravila'.

Instagram 

'Uvijek sam bila svojeglava. Ni otac me nije mogao obuzdati. Nerado pričam o ovome jer moj otac sve sluša. Dio ovoga zna, ali naravno, ne sve. Te pilule su dobra stvar jer spriječe trudnoću, ali bilo je situacija kad nisam sumnjala da sam u drugom stanju, pa me poslije boli glava kad odem na pregled. Mlade djevojke trebaju voditi računa o tome što rade. Treba se koristiti zaštita i nikad ne smiju dopustiti da muškarac određuje trebaju li se štititi ili ne. To se treba podrazumijevati, a ako netko ne želi koristiti kondom tijekom odnosa, ne treba ga ni pogledati', rekla je.