OVAKO JE SLAĐA PETRUŠIĆ IZGLEDALA 2007.: Imala je zalizanu kosu, a društvo joj je pravio poznati pjevač narodnjaka

Slađana Petrušić je 2007. godine sudjelovala na promociji albuma Hanke Paldum.

Tomislav Miletić/Pixsell

Hanka Paldum je 2007. godine promovirala album u jednom zagrebačkom hotelu, a brojne osobe iz javnog života tada nisu propustile poslušati 'kraljicu sevdalinki'.

Među uzvanicima je bila umirovljena starleta i pjevačica Slađana Petrušić Slađakojoj je društvo pravio narodnjački kolega Ivan Zak. Slađa je nekada imala kratku zalizanu kosu...

Igor Kralj/Pixsell 

…koju je nekoliko godina kasnije zamijenila dugim plavim uvojcima.

Instagram 

Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa iz Malnarove 'Noćne more', prije skoro dva desetljeća bila je jedno od najupečatljivijih domaćih estradnih lica. Nekoliko je puta mijenjala karijeru pa se, osim pjevanjem, bavila voditeljstvom i spisateljstvom, a više je puta sudjelovala u reality formatima.

Petrušić je svojevremeno za Story otkrila kako ona i dečko žele imati vlastiti reality show.

'Izašli smo iz jednog realityja i svakodnevno su nam stizale tisuće poruka i upita gdje nas dalje mogu gledati u hoćemo li opet sudjelovati u nekoj emisiji. Mi smo stavili 'točku' na reality formate zbog te neke nepravde i laži. Sjedili smo uz kavu i rekli: 'Ok, imat ćete pravi reality bez tajne sobe, tajnih zadataka, glume... Primjerice, sudionici reality emisija za show se pripreme kako bi zablistali, potroše svu ušteđevinu te se čak i zaduže kako bi 'izgledali lijepo'. Klinci to gledaju i žele to što blista. Ljudi su nesretni jer misle da te zvijezde uživaju, da im 24 sata cvjetaju ruže. Željeli smo nakon toliko godina realityja pokazati ljudima da je i naš dan kao njihov, pa i gori', rekla je bivša natjecateljica Farme i srpskih 'Parova'.

Noćna mora - Slađa i Sabina 'Navlačenje kožica'  YouTube

Slađa trenutno živi daleko od svjetla reflektora, a na društvenim mrežama rijetko objavljuje svoje fotografije.