ŠTO ĆE TONI REĆI NA OVO? Stankica podijelila zabranjenu fotografiju 'Gospodina Savršenog' pa se požalila

Stankica je na Instagramu objavila fotografiju Tonija Šćulca bez majice.

Goran Čižmešija

Stankica Stojanović pronašla je način kako se besplatno zagrijati u ovim hladnim zimskim danima. Naime, njezin prosinac ugrijali su trbušnjaci bivšeg 'gospodina savršenog' – Tonija Šćulca.

'Prosinac, a temperatura baš visoka. P.S. Ubit će me', napisala je Banjalučanka na svojoj Instagram priči.

Instagram 

Podsjetimo, Stankica Stojanović uspješna je banjalučka dizajnerica i influencerica, a hrvatska javnost je upoznala u showu 'Gospodin Savršeni' kada je u finalu preotela srce Splićanina Tonija Šćulca. U nedavnom intervjuu za Scenu osvrnula se na glasine da je 'išla pod nož'.

'Protiv estetske kirurgije nemam ništa protiv. U tu pustolovinu još nisam ušla, ali to nikako ne znači da nisam pobornik estetskih tretmana… Pa zar je grijeh voditi računa o sebi?', rekla je pa dodala da se u svojoj koži osjeća kao samopouzdana žena.

Inače, u intervjuu za Story par je otkrio da i dalje živi na dvije adrese, ali uskoro planiraju skućiti se u gradu podno Marjana.

'Kod nas sve ide prirodnim putem, a najvažnije nam je da se ne trebamo odreći naših snova. Za sada smo na relaciji Split - Banja Luka i trebamo isplanirat kako sve to izvesti. Radimo na tome da se za stalno preselimo zajedno, a ona ima i neke svoje poslovne ideje. Ja sam joj podrška u svemu što radi pa tako i u njezinom poslu. Ako se njezini planovi realiziraju, onda smo na pravom putu. Za sada to sve ide u smjeru da ćemo zajedno živjeti u Splitu.

No ipak, ništa nije zapisano u kamenu... Njoj je trenutno puno lakše realizirat to da se preseli k meni jer joj je posao mobilniji. Moj posao profesora na Prirodoslovno matematičkom fakultetu me ipak dosta veže za Split', objašnjava Šćulac.