'MOŽDA BAŠ TREBATE ČUTI OVO DANAS': Stankica objavila svoju fotografiju pa uputila znakovitu poruku

Stankica Stojanović je na Instagramu pratiteljima poručila da 'kreiraju stvari za koje žele da postoje'.

Robert Gašpert

Stankicu Stojanović mnogi poznaju iz showa 'Gospodin Savršeni' u kojem je osvojila srce Splićanina Tonija Šćulca.

Iako je od emitiranja njihove ljubavne priče na televiziji prošlo već neko vrijeme, par je i dalje medijski aktualan, a njihove objave na društvenim mrežama često intrigiraju domaću javnost.

Robert Gašpert 

Dizajnerica je ovog puta na Instagramu objavila galeriju fotografija na kojima pozira u prostorijama Muzeja suvremene umjetnosti u Banja Luci.

'Swipe left - jer možda baš trebate od nekog čuti ovo danas', napisala je u opisu atraktivna Stankica te poručila pratiteljima da 'kreiraju stvari za koje žele da postoje'.

Podsjetimo, Stankica je nedavno objavila fotografiju iz lifta na kojoj pozira s Tonijem te je u opisu svima poručila da 'nikad ne kažu nikad'.

'Pitaju me ovdje neki ljudi da dijelim psihološke savjete. Na prvu pomislih - nisi kompetentna', započela je Stankica.

'Na drugu već vratim film i shvatim da tu iza mene ima nekih godina i iskustava koja bi zaista nekima, ili nekoj mlađoj Stankici, bila korisna.

Savjet br. 1: NIKAD NE RECI NIKAD!

Smijala bih se na glas da mi je netko rekao da ću toliko toga moći naučiti od muškarca mlađeg 7 godina od mene. Smijala bih se i da su mi rekli da ću ga upoznati uopće, a posebno putem nekog showa. Sad se samo smijem jer mi je lijepo', zaključila je Stojanović.