'AKO GLEDAŠ OVO...': Marco Cuccurin na dirljiv način obilježio rođendan umrle majke, ono što je poručio rasplakalo mnoge

Marco Cuccurin na društvenim je mrežama objavio video obilježavanja rođendana majke Sanje koja je umrla prije dvije godine.

Dražen Kokorić

Influencer Marco Cuccurinnedavno je obilježio rođendan majke Sanje koja je umrla prije dvije godine. Marco je kupio ruže i majčinu najdražu čokoladnu tortu te je zapalio svijeću pa zapjevao: 'Sretan rođendan'.

Video obilježavanja majčina rođendana objavio je na svojim društvenim mrežama, a mogli smo primijetiti kako je u jednom trenutku i zaplakao.

'Ako gledaš ovo zagrli svoju mamu najjače što možeš! Mama sretan rođendan, voli te tvoj sin', napisao je u opisu videa.

Podsjetimo, Marco Cuccurin i Mia Negovetić pobijedili su u showu 'Zvijezde pjevaju', a influencer i glazbenik je za Story, među ostalim, tada otkrio kako mu je tata bio spriječen doći u finale.

'I stvarno su mi bili podrška sve ove tjedne. Doduše, nona i tata nisu mogli doći iz Pule svaki tjedan jer im je to bilo naporno, ali su bili prve dvije epizode i došli su u finale. Točnije, nona jer tata je bio spriječen zbog nekih zdravstvenih razloga i to me, moram priznati, malo pokolebalo i rastužilo, ali ja sam nekako zajedno s Mijom shvatio da jednostavno tu negativnu emociju iskoristim tako da iznesem emociju u pjesmi, a ne da me to sroza na minimum pa da ne mogu izvesti nastup.

Instagram 

Svi su redom ponosni, čak i moj djed koji, kao što znate, nije baš toliko podržavao sve moje korake do ovog trenutka tako da je lijep osjećaj da sam i njemu, a možda i nekim drugim ljudima koji nisu vjerovali u mene, pokazao da se može', tvrdio je Cuccurin.