Valentina Kordić otkrila je li joj sud oduzeo djecu: 'Najgori mogući scenarij'

Odlučila je progovoriti o šuškanjima.

Instagram

Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Valentina Kordić, uživa u bliskom odnosu s farmerom Tonijem Patrčevićem, kojeg (bez)uspješno skriva na društvenim mrežama, a sad je odlučila progovoriti o djeci koju ima s Vatroslavom Tijanom.

RTL 

Lijepa Hercegovka je na društvenoj mreži Facebook otkrila je li izgubila skrbništvo nad sinom i kćeri, trač koji gledatelji stalno potenciraju u komentarima.

'Stvarno ne znam kako se neki usuđuju po komentarima pisati da sam ja ostavila djecu, odrekla se djece i sl.! Ja svoju djecu nisam ostavila niti bi ih ostavila… Trenutno imamo odluku 7 dana kod mene 7 kod OCA! I to je tako doneseno zbog mog posla jer radim tjedan prvu tjedan drugu.

Čitam i šutim već neko vrijeme i sad mi je već puna kapa toga! Moja djeca su sa mnom i selit će se sa mnom kada za to dođe vrijeme osim ako glupi sud odluči djecu ostaviti kod oca što bi za djecu bio najgori mogući scenarij jer s tom osobom djeca mogu eventualno biti relacija vrtić/kuća kuća/vrtić i djeca žele ići sa mnom i bit sa mnom tako da on jedino na prevaru i laži može meni uzet djecu kao što sada radi

Facebook 

Tako da od sada neću više da vidim niti jedan komentar da se piše da sam ja ostavila djecu, nadam se da ste svi vi glupi i maloumni primili na znanje', proučila je Valentina.

Podsjetimo, u 9. sezoni navedenog showa, Kordić je upoznala Vatroslava Tijana za kojeg se udala i dobila dvoje djece. Do kraha braka došlo je 2022., a ona je bivšeg supruga optužila da joj ne plaća alimentaciju.

Dino Stanin/Pixsell 

 Više fotografija pogledajte u galeriji.