'Nisam bila drogirana...': Ilonu iz 'Ljubav je na selu' gledatelji optužili za konzumiranje narkotika, ona sve objasnila

Farmer Ivica, iz showa 'Ljubav je na selu', u krugu je obitelji i prijatelja proslavio dolazak kandidatkinja na svoje imanje.

RTL

Farmer Ivica, iz showa 'Ljubav je na selu', u krugu je obitelji i prijatelja proslavio dolazak kandidatkinja na svoje imanje.

Pravo iznenađenje Ivica je doživio kad se na proslavi pojavila njegova miljenica Ilona Kondić, a mnogi su primijetili, a samim tim i na društvenim mrežama komentirali, Zagrepčankino neobično ponašanje.

RTL 

'Je li se ona drogira ili je na psihičkim tabletama?', 'Na čemu je ova cura?', 'Celo selo šmrče bijelo..', neki su od komentara na Facebooku.

O svemu se oglasila i Kondić koja je demantirala da je bila pod utjecajem droge.

'Da se osvrnem kratko na ove vaše komentare o 'drogama i alkoholu' u sinoćnjoj epizodi... Ne, nisam drogirana, popila jesam rakiju, ali to je neprospavana noć i problemi koji su se zadesili tu večer na farmi, a nisu snimljeni. Također, kada me netko ide provocirati i biti zločest, a pružila sam mu ruku prijateljstva, naravno da i ja promijenim taktiku i ponašanje prema istoj toj osobi.

Nisam se dala zaj*bavati nikada pa neću ni sada. Bila sam bijesna i vjerujem da bi svatko s iti malo empatije bio kao i ja. Sreća moja pa imam ljude uz sebe koji znaju tko sam i što sam i kakva sam... i ljuta i normalna', napisala je na Facebooku pa dodala:

''Prvo počisti ispred svog praga pa onda tuđeg'. Šaljem svima veliku pusu i topli zagrljaj.'