'Go*na čistim za njom cijeli dan': Eskaliralo između Milene i Tamare u 'Ljubavi na selu', pale teške riječi

U 'Ljubavi na selu', farmer Ivo je odabranice odlučio iznenaditi roštiljem i svojim poljem lavande. No na putu do idile, izbila je neočekivana velika svađa.

RTL

U 'Ljubavi na selu', farmer Ivo je odabranice odlučio iznenaditi roštiljem i svojim poljem lavande. No na putu do idile, izbila je neočekivana velika svađa. Milena je branila Katicu koju je Tamara izvrijeđala, a zasmetalo joj je i to što Tamara ništa ne radi po kući, već pospremaju iza nje.

'Brani je, vodi je kući majci', ljutita Milena je poručila farmeru, dok ju je on pokušavao smiriti, 'Ja mogu odmah ići, napada i mene i Katicu. Ovo je danas eskaliralo. Ja joj ništa ne radim, ali je dosta. Ne da nam mira. Za njom gov*a čistim cijeli dan'.

RTL 

'Nikoga ne branim, ja vas smirujem. Ne vidim razloga zbog čega, to mi nije jasno', govorio je farmer pa Milenu odveo sa strane da mu u miru objasni sve. I Katica je otišla s Ivom nasamo i zaplakala, a Ivo ju je zagrlio.

'S takvima kao ti nemam što razgovarati, nemaš osnovu bontona i kulture. Oprosti, ali meni je dosta. Za tobom čistim, dvorim te, nisam ja čistačica ničija', Milena je poručila za kraj.

'Želi me se riješiti. To je možda neka njezina taktika da me odgurne od Ive', zaključila je Tamara.

RTL 

Ivo je za ruku poveo i Tamaru koja mu je pokušala objasniti da je Milena samo ljubomorna na nju: 'Ljube, je l' ti meni vjeruješ?'

'Ne znam više tko koga napada! Nemojte, molim vas, budite smirene. Ako ne, ja bih već danas izbacio jednu', poručio je Ivo.

RTL