Jučer plakala, danas slavi: Valentina iz 'Ljubav je na selu' otkrila da ima rođendan pa se prisjetila prošlosti

Valentina Kordić slavi 32. rođendan.

RTL

Nakon što su se smjestile po sobama, Tonijeve cure odlučile su se rashladiti u bazenu, a farmer je bio i više nego zadovoljan tom odlukom. Valentina je bila uvjerena da gleda samo nju jer ni Antonela ni Vivien nisu njegovi tipovi.

'Valentina me zavela, Vivien malo zavodi, a Antonela, baš smo kao brat i sestra', poručio je Toni.

Toni je svoje dame odveo u večernji izlazak, priznavši da su mu godili pogledi svih ostalih,no cure su mu zamjerile što nije opušten i ne preuzima inicijativu u komunikaciji. Toni je sjeo pored Vivien, koja je podbadala škakljivim pitanjima stavljajući sebe u prvi plan.

RTL 

'Toni, jesi sve bivše ovdje izvodio?', iznenadit će pitanjem i zbuniti Tonija, a zamolit će ga i da ocijeni njezine tetovaže, ali i pomiriše njezin parfem.

I dok je Toni prihvatio njezinu igru, sve je to budnim okom pratila Valentina, koja ljubomoru nije skrivala: 'Nemam više volje, idem spavati'.

'Osjetila se ugroženom', zaključila je Vivien, 'Nisam baš očekivala da će biti scena'.

RTL 

Ipak, Toni ju je odveo nasamo, pokušao smiriti i poručiti joj da nema potrebe za scenama te da mu je ona i dalje broj jedan: 'Ne treba dolaziti do ovoga... Ako nisam ja uz tebe, ne znam tko je uz tebe. Sad ćemo reći mi smo skupa i idemo normalno. Jesi sama tražila da ne želiš da se pred kamerama poljubimo niti išta!'

'Možda se moglo desiti da se to ne desi, ali eto, desilo se i što sad', komentirala je situaciju Valentina.

'Muškarac koji trči za ženom nije muškarac', poručile su Antonela i Vivien.

'U ovoj situaciji kao da sam neki balonja, tinejdžer... Godi mi', smješkao se Toni.

Inače, Valentina je na društvenim mrežama otkrila kako danas slavi 32. rođendan. Tim povodom je podijelila nekolilo sljavljeničkih objava...

..ali se prisjetila i 2017. godine.

Instagram 

 Više Valentininih fotki pogledajte u galeriji.