Valentina Kordić ekskluzivno o novoj ljubavi: 'Lakše mi se nositi s problemima kad nisam sama'

Valentina Kordić definitivno je jedna od glavnih akterica 17. sezone showa 'Ljubav je na selu', a konkurencija je, zaista, velika.

Facebook

Valentina Kordić definitivno je jedna od glavnih akterica 17. sezone showa 'Ljubav je na selu', a konkurencija je ove godine, zaista, velika.

Odmah na početku showa je, zbog zavodničkih sposobnosti Tonija Patrčevića, bila ubačena u ljubavni četverokut, no lijepa i mudra Hercegovka je stvar okrenula u svoju korist te je, ipak, ona ta koja 'šeta' ovosezonskog Casanovu.

RTL 

Dokaz navedenom je snimka koja je nedavno isplivala na TikTok-u, a na kojoj se Valentina i Toni drže za ruke te odgovaraju na pitanja o ljubavnom životu.

'Ljubav je u Vinkovcima', glasio je opis snimke, a mnogi gledatelji ostali su razočaran zbog ogromnog spoilera koji su im priuštili zaljubljeni golupčići. Neki su čak išli toliko daleko pa su par optužili 'da su im uništili cijelu sezonu'.

Inače, Kordić je u prošloj emisije redala ljubomorne ispade zbog Tonijevog odsustva s doručka, a mi smo je pitali je li zaista spremna pustiti novog muškarca u svoj život.

'Iskreno, lakše mi je nositi se sa svim problemima koje mi život servira kada nisam sama, mislim da nam je svima tako. Lakše je u dvoje i kada imaš nekoga da mu prepričaš dan, da ti je potpora, da te razumije i sve teške trenutke prolazi zajedno s tobom, tako da kada bi upoznala jednog takvog muškarca koji bi bio spreman biti uz mene pustila bih ga u svoj život', kazala nam je ekskluzivno Kordić.

Facebook