'Strašno, ovo i djeca gledaju': Gledatelji zgroženi poljupcima Amre i Ivice, ne štede ih u komentarima

Novi spojevi u 'Ljubavi na selu' sinoć su se priveli kraju, a najzanimljiviji je bio Ivica i njegove djevojake.

RTL

Novi spojevi u 'Ljubavi na selu' sinoć su se priveli kraju, a najzanimljiviji je bio Ivica i njegove djevojake.

Amra i Ivica osamili su se kako bi porazgovarali, no njoj se nije svidjelo što stvari idu presporo.

„U mene ima krvi koja je vatrena i pomalo hladna“, poručila je pa strastveno poljubila Ivicu pred očima ostalih damama, „Željela sam ga malo zavesti i probati. Ljubi se kao početnik“.

RTL 

To što je napravila, nisam to očekivao. Bilo je slatko, ali kratko“, komentirao je farmer pa dobio još jedan vrući poljubac.

„Opet se ljube! Ali dobro, što ćemo sad“, sve su iz daljine u nevjerici promatrale ostale Ivičine dame.
Petra je bila iduća uz Ivicu, priznavši da je malo razočarana jer se nadala da će biti prisniji, a kad ju je počeo ispitivati intimna pitanja, još se više iznenadila.

„Apsolutno nema pravo to znati, dok ne postane netko, muškarac u mom životu“, kazala je pa poručila farmeru da se mora upoznati sa ženama na dubljoj razini.

„Pa normalno da ću je to pitati. Ako smo otvoreni, pričamo o svemu. Ako se naljutila, to je njezin problem“, mislio je Ivica.

RTL 

Ipak, na odlasku, snažno ga je zagrlila i rekla da joj njegov zagrljaj puno znači.

Ivana je stigla iduća i priznala mu da je oduševljena njegovim ponašanjem na zadnjem tulumu jer je mislila da je dosta povučeniji: „Ima u njemu i neke jačine i strasti! Pokazao mi je da je muškarac na nivou“.

„Mislim da Ivana voli grublje muškarce, ali trenutno nisam u mogućnosti da joj to ispoštujem“, odgovorio je farmer. Na odlasku je i nju snažno privio uza sebe i pokušao poljubiti.

RTL 

Ivica je otkrio kako su ipak sve ostale dame u drugom planu dok je Ilona tu, no zlatna djevojka njegovim je ponašanjem bila malo razočarana, iako je otkrila da joj se sviđa.

„Imam strah, bojim se ako se stvarno zaljubim“, sramežljivo je otkrila, „Vjerujem da može nešto između nas biti“.

Ja sam siguran da je s Ilonom to – to. To je ono što je meni trebalo sve ovo vrijeme, ono što sam čekao“, kazao joj je.

„Voljela bih te pitati kako se Amra ljubi“, podbola ga je Ilona, a zatim odbila njegov poljubac jer nije osjetila da se trudi oko nje kao što govori, „Sad je na tebi, na tebi je da napraviš korak“.

RTL 

Gledatelji nisu oduševljeni scenama poljupca Amre i Ivice pa su na službenoj Facebook stranici showa izbijali šale na račun glavnih aktera.

'Okrenula sam glavu, baš mi se zgadilo', 'Ovo djeluje kao scena kad piton guta štakora', 'strašno, pa ovo i djeca gledaju', neki su od komentara.