Veza Valentine i Tonija je samo igrokaz? Ona jednom rečenicom razotkrila tajni plan iza prijave u 'Ljubav je na selu'

Čini se da Valentina nije došla ponovno tražiti ljubav nego je u pitanju nešto drugo.

Instagram

Povratnicu showa 'Ljubav je na selu', Valentinu Kordić, trenutno gledamo na malim ekranima gdje se s ostalim kandidatkinjama bori za srce farmera Tonija Patrčevića. Međutim, jučer je procurila snimka njih dvoje kako se šetajući Vinkovcima drže za ruke, a komentari razočaranih gledatelja nisu izostali.

RTL 

'Više ne moram ni gledati', 'Bezveze, sad znamo kraj', 'Potonule su mi lađe, sad znam s kim je završio', 'Oni su skupa!', 'Pa znala sam!', samo su neki od komentara razočaranih fanova showa budući da isti još uvijek traje.

No sad se postavlja pitanje je li Valentina, koju smo upoznali u devetoj sezoni showa, uistinu došla ponovno tražiti ljubav ili se samo želi promovirati kako bi njen angažman na društvenim mrežama bio uspješniji.

Da je ipak samopromocija u pitanju dala je naslutiti i sama Valentina posljednjom objavom na Instagramu. Naime, pokazala je da je njena Instagram objava pogledana gotovo 15 tisuća puta i uz to napisala:

'Ja sam svoj cilj ponovnom prijavom u LJNS ispunila, čak i više od toga.'

Instagram/Screenshot 

Osim toga, razgovarajući nedavno s Vivien i Anđelom u showu razotkrila je svoje tajne planove.

'Najbolje bi bilo kada bi bilo zajedno. Tada bi se mogli fotografirati zajedno, pa bi on mene fotografirao i napokon bi napravili još veći biznis od mog Instagrama. Najbolje da mi napravi dijete pa ćemo imati Instagram život', rekla je ona tada, a ostaje nam vidjeti je li njihova veza uistinu stvarna ili je ovo sve samo igrokaz kako bi Valentina dodatno unovčila svoj Instagram na kojem trenutno broji više od 23 tisuće pratitelja.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.