'Spakirao sam kofere i izletio iz kuće': Ovako je dečko Ane Nikolić reagirao kad je saznao da je bila muškarac

Iznijela je detalje teške operacije promjene spola.

Youtube/Screenshot

Kandidatkinja srpskog reality showa, Ana Nikolić, dobro je poznata javnosti, ali pod imenom Mika Vasić kako se zvala prije promjene spola. Prije nekoliko godina bila je u showu 'Big Brother' gdje je sudjelovala s obitelji, a sad je u 'Elitu' ušla s dečkom.

Odlučila je otkriti i detalje teške operacije promjene spola.

'Pitanje za Anu Nikolić. Jesi li sretna što si promijenila spol? Meni se ne sviđa ta tvoja promjena', pročitao je voditelj pitanje gledatelja.

Youtube/Screenshot 

'Ne mora se svakome sviđati, bitno da sam ja sretna i voljena', odgovorila je Ana.

'Kad si se operirala?', pitao je voditelj.

'To je bilo 7. prosinca 2018. ili 2019. godine. Mediji su to saznali prije 2-3 godine, kad se moja sestra udala. To je bilo u Beogradu, platili smo sami operacije. Dobro se unovčio reality', rekla je Ana.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Tvoja mama je rekla da ste imale dečke', rekao je voditelj.

'Imale smo dečke, ali kao žene. Nisam imala odnose, nisam se osjećala kao ja. Stefan nije moj prvi dečko, imala sam dugu vezu od dvije godine', kazala je Ana.

Nakon dva tjedna Stefan je pobjesnio otkrivši da je Ana zapravo bila muškarac.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Moj prijatelj je našao fotografiju i rekao mi: 'Znaš li ti tko je Ana?'. Kad mi je objasnio ja sam izgorio. Spakirao sam kofere i izletio iz kuće. Tada smo bili zajedno 15 dana. I ona me je zvala 100 puta, pita gdje sam, zašto sam otišao', ispričao je Korda.

'Čovjek je samo pobjegao. Brat mi dolazi i kaže 'zašto si istjerala dečka, eno ga na stanici s koferom. On već krenuo za Niš', istaknula je Ana.

'Rekao sam joj 'pusti da me do jutra da razmislim'. Onda sam prelomio i rekao 'kud puklo da puklo' i vratio joj se', ispričao je Stefan Korda.