Toniju iz 'Ljubav je na selu' preminula kćerkica: 'Imala je dvije godine kad nas je napustila'

S tadašnjom djevojkom Dorom sudjelovao je u 'Superparu', a njihova priča o bolnom gubitku djeteta dirnula je naciju.

RTL

Farmera Tonija Patrčevića trenutno gledamo u aktualnoj, 17. sezoni showa 'Ljubav je na selu', a u sinoćnjoj epizodi svjedočili smo njegovom prvom spoju s Valentinom Kordić koja mu je poslala pismo.

Valentina mu je odmah priznala da ima dvoje djece na što je Toni rekao da i on ima kćer pa im činjenica da oboje imaju djecu iz prošlih veza nije prepreka za novu ljubav.

RTL 

'Prihvatio bih svako dijete kao svoje', rekao je Toni. 

Međutim, mnogi su odmah primijetili da im je Toni poznat od ranije. Naime, gledatelji ga se sjećaju iz prve sezone showa 'Superpar' u kojem je sudjelovao s tadašnjom djevojkom Dorom Skelac. Par je u showu iskreno progovarao o svojim problemima, a bolna priča o gubitku njihove dvogodišnje kćeri dirnula je cijelu naciju.

RTL 

'Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kadje, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu...', ispričala je na RTL-u njihovu tragičnu priču Dora uz koju Toni nije mogao biti onoliko koliko je želio.

'Iskreno, zbog posla i nisam bio uz nju koliko sam trebao', rekao je Toni koji je morao raditi od 0 do 24 sata kako bi uspjeli platiti troškove liječenja. 'Sve je to puno koštalo, pa je htio-ne htio, morao nas ostaviti i naravno da se morao žrtvovati', rekla je Dora koja je s Tonijem nakon tragedije dobila drugu kćer Hanu.

RTL 

'Pokušavamo ići dalje i ne osvrtati se samo zbog Hane', rekla je Dora.

'Dobio sam drugo zdravo dijete i treba dignuti glavu i pokušati se boriti da to prođe', priznao je Toni, no Dora i on su se u međuvremenu ipak razišli, a on je po novu ljubav došao u 'Ljubav je na selu'.