Prekinuli Ljiljana i Dragoljub iz 'Ljubav je na selu'? On jednim potezom otkrio status veze

Par se upoznao u 15. sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

RTL

Ljiljanu i Dragoljuba upoznali smo u 15. sezoni showa 'Ljubav je na selu' u kojoj su se i zaljubili, a iako je ranije otkrio da njihova ljubavna priča i dalje traje, čini se da je sada došlo do preokreta.

'Sve u skladu s vremenom. Dobro je, u dobrim smo, prijateljskim odnosima. To se razvija i dalje. Nismo mladi, zaljubljeni, bez mozga i glave nego u skladu s godinama. Nema forsiranja, Ljilja ima svojih obveza, ja svojih. Imamo objektivnih poteškoća s obzirom na udaljenost. Uskladili smo se', objasnio je farmer za RTL.hr.

RTL 

Ranije je njihov odnos komentirala i sama Ljiljana.

'Naša veza traje, kao što smo i planirali, ide polako, sigurno, nikuda nam se ne žuri. Iz prijateljstva je preraslo u vezu. Viđamo se kad god možemo. Ne živimo zajedno, imamo neke planove povodom toga, planiramo nešto za budućnost. Još nam se trebaju posložiti kockice', rekla je.

RTL 

Budući da više ne dijele zajedničke fotografije, mnogi su se zapitali jesu li još zajedno. Osim toga, Dragoljubu pod statusom veze piše da nije u vezi što naslućuje da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj.