'Domaći zadatak vršnjacima': Srpski voditelj u 52. godini izgleda kao zvijer, isklesanim mišićima sve ostavio bez teksta

Nije tajna da o svom fizičkom izgledu itekako vodi računa.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Popularni srpski voditelj i glumac Milan Kalinić na svom Instagram profilu pohvalio se fotografijom na kojoj u 52. godini pozira bez majice.

Youtube/Screenshot 

Nije tajna da 51-godišnji voditelj itekako vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sad je i pokazao isklesane trbušnjake koje duguje napornim treninzima i pravilnom prehranom. Sudeći po fotografiji, svaki mišić na njegovom tijelu je kao iscrtan.

'Bio i u Njemačkoj, igram predstave, snimam emisije, s djecom svaki dan, a forma napreduje. Sve se može, samo me slušajte, još malo i otkrivam sve moje tajne', poručio je voditelj.

'Gospodine, jeste li vi čuli za godine?', 'Domaći zadatak 99% tvojim vršnjacima', 'Svaka čast! Veliki trud i velika žrtva je uložena u takav rezultat! Bravo!', glasili su komentari ispod objave.

Podsjetimo, Milan je svojedobno u potresnoj ispovijesti ispričao detalje prometne nesreće koja se dogodila 1. ožujka 2015. godine u selu Dupci kod Brusa, kad se Kalinić sa suprugom i dvoje djece vraćao s Kopaonika.

'Gledam sve te ljude, oni viču, šok... Prilazim automobilu i vidim situaciju. Vozaču je bio volan u prsnom košu. On je bio nagnut nad volanom i ležao otvorenih očiju. Vidim mrtvog čovjeka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čovjeka koji ne daje znakove života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: 'Ja sam ubio čovjeka!'. Osjećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: 'Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj djeci život!'. To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ovom čovjeku, gledam ove ljude... Kreće mi se vrtjeti u glavi. To je šok u kojemu nisam znao što da radim, kome da pomognem. Krajičkom oka vidim da mu mali prst radi i cijela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo trčim oko auta, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili nevjerojatnom brzinom', prisjetio se Milan i otkrio da je mađarski državljanin, koji je bio za volanom, na sebi imao najmanje ozljeda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen.

Dragana Udovičić/Kurir 

'Mađar koji je bio za volanom ubrzo je prevezen za Beograd. Nesreća je bila u tome što je bio invalid koji je imao operaciju na srcu i imao samo jedan bubreg, a nakon nesreće je imao unutarnje krvarenje. Liječnik mi je rekao: 'Milane, on do Beograda sto posto neće preživjeti'. Petnaest, dvadeset dana koliko je to trajalo, trajala je i najveća agonija mog života', priznao je Milan Kalinić.

Ova priča je na kraju imala sretan kraj za sve. Vozač automobila je ostao živ, kao i svi ostali.