UZNEMIRUJUĆE: Zadrugar Zvezdan Slavnić izgubio razum pa se pokušao ozlijediti nakon okršaja s prevarenom bivšom

Zvezdan Slavnić pobjesnio je nakon što mu se u kontroverznom reality showu 'Zadruga' pridružila nevjenčana, bivša supruga Ana Ćurčić koju je prevario sa sustanarkom Anđelom Đuričić.

Screenshot YouTube

Zvezdan Slavnić pobjesnio je nakon što mu se u kontroverznom reality showu 'Zadruga' pridružila nevjenčana, bivša supruga Ana Ćurčić koju je prevario sa sustanarkom Anđelom Đuričić.

Zvezdan je, nakon što se obračunao s Anom, prvo razbio pola imanja, a zatim je pokušao sam sebe ozlijediti tako što je uzeo nož i krenuo prema svojoj desnoj ruci.

Svi prisutni zadrugari, ali i zaštitari, skočili su da ga zaustave. Nakon petnaestak minuta Slavnić se smirio.

Zvezdan Slavnić s nožem  YouTube

Podsjetimo, prije ulaska Ana je izjavila kako je prošli mjesec za nju bio pakao.

- Bilo je puno boli i suza u posljednjih mjesec dana. Plakala sam i prije Anđele. Vidjela sam ga i s Majom i s Aleksandrom. Nisam očekivala da će me izdati i ostaviti, da će izdati sve ono što smo on i ja godinama gradili. Nisam vjerovala, mislila sam da moj dugogodišnji prijatelj neće izdati sve što smo zajedno prošli. Jako smo se voljeli, to je njegovo opravdanje, ja to poštujem - rekla je Ana.

Bivši par imao je buran, prvi razgovor nakon preljuba pred gledateljima, a Zvezdan je bio prilično otresit kad mu je bivša partnerica poručila kako ga nema što pitati, već da će ga samo slušati.

Ana i Zvezdan Zadruga  YouTube

'Što ti mene slušaš? Ti si došla ovdje, ja bih tebe pitao da sam došao. Sad ćeš me pustiti da napravim problem i odem u zatvor', poručio joj je kontroverzni Slavnić, na što je dobio odgovor: 'Nisam to zaslužila, brate, učinio si mi ovo. Sve si mi uzeo, sve si mi uzeo, a ja sam ti život dala. Uzeo si mi slobodu, uzeo si mi Anu, uzeo si moju sreću, ti si tvorac svih mojih nesreća. Dala sam ti malo svjetla u životu, kapetane. Jesi li se pitao kako mogu izdržati, svaki dan si spavao s njom, a ona ima dva dečka, alo', rekla mu je Ana.

'Zaljubio si se i ja ti želim svu sreću', na kraju mu je poručila Ana. 'Napravio sam grešku i povrijedio te, nisam znaš to dalje da radim. Pogubio sam se ovdje, nemam opravdanje', glasio je Zvezdanov odgovor.