VEĆ SPREMNI ZA BRAK? Silvija iz Života na vagi 'ukrala' Mislavovo prezime, on odmah reagirao

Nakon izlaska iz showa ne odvajaju se jedno od drugog.

Instagram

Kandidati posljednje sezone showa 'Život na vagi', Silvija Temšić i Mislav Vlašić, zaljubili su se tijekom trajanja showa, a po izlasku iz istog ne odvajaju se jedno od drugog.

Silvija je tako nedavno na Instagramu podijelila fotografije proslave nakon finalne večeri, a osim brojnih prijatelja i obitelji, tu je naravno bio i Mislav.

Nova ljubav joj je velika podrška te ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a Silvija je za RTLprogovorila i o preseljenju k Mislavu.

'Kada smo izašli iz showa, preselila sam se k Mislavu u Zagreb. Ipak je ovdje više mogućnosti da nastavimo ovaj put zajedno i guramo jedno drugoga. Čim smo izašli, našli smo teretanu i nastavili trenirati, raditi jelovnike, pobacali iz stana sve što nam ne treba', ispričala je inženjerka građevine.

RTL 

Zanimljivo je da se u moru članaka koji se posljednjih dana o njima mogu pročitati na brojnim domaćim portalima, u jednom potkarala greška pa tako uz Silvijino ime stoji njegovo prezime Vlašić, umjesto Temšić, na što je Mislav odmah reagirao.

'Već mi krade prezime', napisao je Mislav na Instagram priči, a nedugo zatim oglasila se i Silvija.

Instagram/Screenshot 

'Ma ljubavi, oni nam samo žele nešto poručiti...', odgovorila je Silvija aludirajući na zaruke.

Instagram/Screenshot 

Inače, par je nakon showa nastavio zajedno i trenirati, a Silvija nije skrivala koliko joj je pomoglo što su zajedno prošli kroz transformaciju njihovih života.

'Lakše je kada smo zajedno. Kada smo izašli, shvatila sam koliko mi nedostaje obitelj i druženje te sam htjela što više biti s njima. No on je rekao kako moramo nastaviti do kraja te da se preselim k njemu što prije', objasnila je Silvija.