POBJEDNICA 'MASTERCHEFA' O ISKRICAMA S KOLEGOM I NJEGOVOJ CURI: 'Mogu zaključiti da nije ljubomorna'

Pobjednica 'Masterchefa', Maja Šabić, ekskluzivno za magazin Story progovorila je o iskricama s Tihomirom Krklecom, ali i o privatnom životu i poslovnim planovima.

Story press

Kuharica i slastičarka u duši, a sada i najbolja amaterska kuharica u Hrvatskoj te pobjednica popularnog showa ‘MasterChef’, 37-godišnja Maja Šabić ne skida osmijeh s lica otkako je stekla laskavu titulu.

I to s pravom jer, sudeći po svemu, plan koji je zacrtala - ona je i ostvarila! Iako nije ciljala na pobjedu, nego na sakupljanje vrijednog znanja, oduševila je svojim kulinarskim umijećem i konkurenciju ostavila iza sebe. Ova je zaljubljenica u kuhanje, može se reći, spremna na sve - jer tko bi danas dao otkaz na poslu i otišao u ‘MasterChef’!? Ona jest.

Story press 

Rizik se isplatio i tako je sa sobom u Pulu odnijela pehar i 200.000 kuna, odnosno 26.560 eura, što će uložiti u biznis o kojem je prije mogla samo sanjati.

Njezina životna priča i rani gubitak majke natjerali su je da bude glavna odgovorna za kuhanje u svojoj maloj obitelji. Danas je veliki uzor dvojici sinova Ivanu i Roku. Veliko poštovanje zavrijedio je i njezin bivši suprug koji joj je i danas golema podrška. Sportašica u duši ne bira koje je godišnje doba da zapliva u Jadranskome moru, a slobodno vrijeme provodi u svom masliniku.

Puno se pričalo i o njenom odnosu Tihomir Krklecom, a mnogi su uvjereni da je među njima zaiskrilo. Te teme Maja se dotaknula u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story.

Story press 

'Nismo u ljubavnom odnosu, ali jako smo dobri prijatelji i imamo neke zajedničke poslovne suradnje na vidiku. To što se nama dogodilo je zaista pravo prijateljstvo. Slično razmišljamo, imamo iste svjetonazore i kliknuli smo. Puno smo razgovarali i imali smo dosta zajedničkih tema. Samim time smo se prepoznali. Kada ste zatvoreni u kući s ljudima, trebate komunicirati i družiti se, a on je osoba s kojom sam imala neiscrpan izvor tema', jasno je poručila, pa komentirala i njegovu djevojku.

'Koliko znam, nije bilo nikakvih problema pa samim time mogu zaključiti da nije ljubomorna', istaknula je Maja, te otkrila kako trenutno nije zaljubljena.

Story press 

'Imamo u planu neke suradnje i zajednička kuhanja. Oboje smo dobili nekoliko ponuda pa ćemo sve te opcije objediniti i krenuti zajedno. S njim namjeravam slano kuhanje, a slastice ću pripremati sama', zaključila je na kraju o odnosu s Tihomirom.