Atraktivna Banjalučanka, Stankica Stojanović, u showu 'Gospodin Savršeni' osvojila je srce Splićanina Tonija Šćulca, a šarmirala je i domaće gledateljstvo koje i dalje zanima svaki njezin korak.

Stankica Stojanović i Toni Šćulac
RTL 

Naime, Toni je posljednja četiri mjeseca proveo kao gostujući profesor i znanstvenik na Sveučilištu u Latviji, a dizajnerica ženskih sakoa je za to vrijeme pripremala selidbu. Iako su više puta u medijima izjavljivali da razmišljaju o zajedničkom životu u Splitu, od toga, ipak, ništa.

Stankica ostaje u Banjaluci, a sudeći prema objavama na Instagramu, Toni nastavlja 'po starom' - život i karijeru ganjat će u rodnom Splitu.

'Zapravo ne selim se nigdje predaleko, svega 500 metara od svog starog stana, ali i dalje sam u Banja Luci. Samo sam željela investirati u životni prostor kakav želim. Taj trenutak mi je bio jako važan, kako zbog mog osobnog zadovoljstva, tako i zbog potreba posla s kojim se bavim', rekla nam je Stankica u intervjuu.

Stankica
Instagram 

Na naše pitanje: 'Useljavaš li se u stan s Tonijem?', Stojanović je odgovorila:

'U stan se useljavam s Kićom, a Toni će uvijek biti nama drag gost.'

Često se u posljednje vrijeme nagađa u kakvom su odnosu Stankica i Toni, s obzirom na to da se mjesecima, kao par, nisu pojavljivali na javnim događanjima. Također, zajedničke fotografije postale su prava rijetkost. Banjalučanka je odlučila prekinuti 'zavjet šutnje' te nam je eksluzivno otkrila:

'U odličnom smo, prijateljskom odnosu. Baš prije par dana je posjetio mene i moju obitelj. Poštovanje i briga jedno za drugog koje smo stekli za vrijeme veze, uvijek će biti dio našeg odnosa.'

Stankica Stojanović dala je intervju za Scenu
Instagram 

Podsjetimo, Stankica je nakon pobjede u trećoj sezoni showa postala veoma popularna i na društvenim mrežama pa tako na Instagramu trenutno broji preko 66.000 obožavatelja.