Nekadašnje kandidatkinje kontroverznog srpskog reality showa 'Zadruga', Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, vjenčale su se jučer na romantičnoj ceremoniji u Crnoj Gori.

Djevojke su za vjenčanje izabrale bajkovitu vilu u Svetom Stefanu vrijednu tri milijuna eura, a intimnoj svadbi nazočili su samo najbliži prijatelji dok ih obitelj nije došla podržati. Jedino je uz Anitu stajala tetka Božidarka, a nakon vjenčanja odmah su počela šuškanja da je vjenčanje lažno. No, djevojke su se, unatoč natpisima, odlično zabavile i sveprisutne iznenadile time što su se tetovirale usred slavlja.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović
Instagram/Screenshot 

Na šakama su tetovirale polovice srca koje postaje jedno kad im se ruke spoje, no nisu jedine koje su tijelo obilježile novom tetovažom.

Naime, svim gostima osigurale su tetoviranje pa je tako starleta Tijana Ajfon, kojoj je nedavno zapaljen automobil, na ruci napisala trajnu poruku posvećenu Matori.

Tijana Ajfon
Instagram/Screenshot 

'Volim te, jako', pisalo je na njenoj tetovaži, a na snimkama koje kruže društvenim mrežama može se čuti: 'Prva svadba gdje se tetoviraju i mladenci i gosti'.

Stefan Karić
Instagram/Screenshot 

Stefan Karić, koji je nedavno u žižu javnosti dospio zbog brutalnog nasilja nad starletom Natašom Šavijom, inzistirao je da mu tattoo majstor istetovira pištolj te se na zabavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati javno pohvalio novim detaljem pozirajući za društvene mreže.