Plavom timu nije drago što je iu 'Survivora' ispao Kalu jer se u nekoliko dana u zajedničkom kampu zbližio s njima, za razliku od drugih članova crvenog plemena.

Luka Leo Bojan
Nova TV 

Da im crveni nisu posebno bliski pokazao je i Natašin komentar: 'Samo gledam da se odvojim pod plavih'. U plavom timu trzavice kao da su nestale, a Denis i Nora izgladili su međusobni napeti odnos koji se javio nakon što su se on i David bili odvojili u kampu.

Prije odlaska na poligon snage će u borilačkim vještinama odmjeriti Leo i Luka. 'Leo je ljut i snažan protivnik. Nije s njim lako', komentirao je Luka meč u kojem ih je Bojan, kojeg su izabrali za suca, obojicu proglasio pobjednicima.

Leo
Nova TV 

Leo je već godinama u sportu. 'Nogomet sam trenirao sedam godina. Imao sam tri teške ozljede, tri operacije na desnom stopalu. Tad sam morao stati s nogometom i zato sam krenuo na plivanje, pa kickboxing i od 12. godine do sada se time profesionalno bavim. Potpisao sam profesionalni ugovor u Njemačkoj i morao sam promijeniti prezime iz Cvetković u Stein, što znači stijena, kamen.

Zovu me RoboCop - imam pločice u palcu, u peti dva šarafa i u ramenu tri sidra. Kad netko u mene udari, ozlijedi se, jer sam pun metala. U svojoj boksačkoj karijeri imam 130 mečeva, od toga je 100 pobjeda i 30 poraza“, ispričao je on.