Prošlo je 15 godina otkako su tog 29. prosinca 2007. godine, natjecatelji srpskog Big Brothera: Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović - poginuli u strašnoj prometnoj nesreći.

Njih troje stradali su na cesti Obrenovac-Šabac kada su automobilom sletjeli u rijeku. Strašne vijesti odmah su obišle cijelu regiju, a nema tko nije žalio za ovo troje mladih i perspektivnih ljudi.

Podsjetimo, Zorica, Stevan i Elmir te su noći napustili Big Brother te su htjeli otići u Loznicu, gdje su trebali biti specijalni gosti. Krenuli su s dva automobila, a u drugom su bili, također, bivši natjecatelji tog reality showa: Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njezina sestra Ivana. Po Zoricu, Stefana i Elmira došao je Vladimir Sarić koji ih je trebao odvesti na slavlje. Međutim, neposredno prije nesreće, on i Elmir su zamijenili mjesta i bivši ukućanin je upravljao automobilom. Sarić je jedini preživio prometnu nesreću.

Elmir je vozio veoma brzo, a nekoliko minuta prije nesreće, Tanja ih je nazvala mobilnim telefonom i zamolila ih da uspore. Ispred ulaza na most, preko rijeke Vukodraž, vozilo je izletjelo iz krivine, letjelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj rijeci. Kada je vidjela što se dogodilo, Tanja je pokušala skočiti u hladnu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni spriječili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvijest.

Produkcija realityja odlučila je da se njihov show tada prekine, ostatak ekipe pušten je kući i to je bila jedina sezona koja nije imala pobjednika.

Mnogi su pričali o ovom stravičnom događaju, ali možda su svjedočenja Tanje Obradović najpotresnija, s obzirom na to da je ona njihovu smrt gledala svojim očima.

'Svake godine se sjetim toga. Nijedna Nova godina više nije ista. Pretužna sam jer ih nema, nisam ih zaboravila. Krivo mi je što se svaki poziv od medija svodi na to, jer me podsjeti na njih, na to što se dogodilo. Ušli smo u Big Brother kako bi se čulo za nas, kako bismo se afirmirali, bili smo mladi, željni svega i uspjeha, a dogodila se tragedija. I dalje me ljudi prepoznaju kada me vide, ali me povežu sa tom situacijom. To je za mene trauma za cijeli život', rekla je Tanja jednom prilikom za Kurir.