Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SAKRILA SE IZA ZAVJESE': Dario i Lorena završili zajedno u krevetu, nitko ne vjeruje da među nije bilo nešto više

Autor TOMISLAV PARLOV

Parovi iz 'Braka na prvu' nastavili su sa stvarnim životom.

 Lorena i Stefan Izvor: RTL

Eksperiment je završio, a parovi iz 'Braka na prvu' nastavili su sa stvarnim životom. I dok su neki, poput Hede i Zorana, svaki slobodan trenutak nakon showa proveli skupa, neki su se posvetili drugim ciljevima i planovima.

Petra je priznala da nakon razdvajanjaDario i ona nisu otišli ni na jednu kavu, a nije joj ni čestitao kad je diplomirala. 'Povrijedilo me', priznala je.

 Brak na prvu - Petra Izvor: RTL

'Najviše mi smeta ta neka neprirodnost, što je sva u toj plastici', rekao je Dario.

Ni Manuela i Tihomir nisu ostali bliski, no najveća enigma parovima bili su Lorena i Stefan. Miljana je smatrala da su skupa, a Dario da između njih više nema ničega.

'Stefan i ja smo se viđali, čuli svaki dan, družili se… Sve je super između nas', rekla je Lorena, a to je potvrdio i njezin bivši 'suprug'.

 Brak na prvu - Lorena i Stefan Izvor: RTL

Svi parovi treće sezone 'Braka na prvu' počeli su se okupljati na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu.

'Mislim da će danas biti OK i bez tenzija. Mislim, ako budem raspoložena, mogu ja nešto započeti', šalila se Miljana.

Dario se posebno razveselio kad je vidio Lorenu, koja je ušla sama, bez Stefana, a priznao je da se nakon showa viđao i s Manuelom. Kad je Petra ušla, potrčao joj je u zagrljaj.

'Lijepo je izgledala, bilo mi je drago što je vidim', rekao je, a Petra ga je zezala da joj se mogao i češće javiti.

'Stefan i ja nismo par', priopćila je javno Lorena, a ostali su parovi ostali iznenađeni.

 Brak na prvu - Miljana i Marko A. Izvor: RTL

I Miljana i Marko A. priznali su da nisu bili u nekom posebno bliskom odnosu nakon showa, a on je priznao da je u međuvremenu pronašao nekoga.

Stigao je i Tihomir, a Manuela se iznenadila kad ju je zagrlio. 'Apsolutno je mogu pogledati ravno u oči, ja sam je uvijek štitio, imam jako dobro mišljenje o njoj', rekao je, no njihove trzavice nastavile su se za stolom tijekom večere.

'Rekla sam ti da nisi loš, samo jako puno muljaš. Nisi me nazvao ni jedanput', rekla mu je Manuela pa u izjavama komentirala kako joj se ne da jednu te istu priču ponavljati sto puta.

 Brak na prvu - Lorena i Miljana Izvor: RTL

'Meni nije jasno zašto ona ima tu neku mržnju i antipatiju prema meni kad jednostavno ne postoji razlog za to', izjavio je Tihomir, 'Ostala je negativna slika na meni koja nije trebala'.

'Tihomire, nama smo vezu pokvarili ti i ja', poručila mu je, a i ostali parovi dodali su kako njih dvoje jednostavno nisu jedno za drugo.

'Mislim da on želi neku mladu', zezao se Dario.

Parovi su ponovno pitali Lorenu i Stefana o njihovom odnosu.

'Samo se viđamo manje-više, mi smo uvijek bili prijatelji. Mi smo super kliknuli, samo nemamo potrebu biti u ljubavnom odnosu', rekao je Stefan.

 Brak na prvu - Lorena Izvor: RTL

'Ostali smo na istoj razini. Nikamo nam se ne žuri', potvrdila je i Lorena.

'Bili ste nekako drugačiji, niste takvi sada', ipak su bili sumnjičavi Manuela i Tihomir.

Dario više nije mogao slušati Lorenu i Stefana te definiranje njihovog odnosa pa je napustio stol, što je nasmijalo Hedu.

'Znaš što se dogodilo? Samo ne znam misle li ili ne misle da se to izgovori u nekom trenuku…', komentirala je Heda Andrei, aludirajući na odnos Darija i Lorene.

Na večeru je stigla i Saša, što je izazvalo oduševljenje svih kandidata. 'Ušla bih opet u show, isključivo zbog same sebe… Mi smo svi ovdje ušli prvenstveno zbog nas samih', rekla je svima kad je sjela pored Bojana.

 Brak na prvu - Sasa Izvor: RTL

Djevojke su se izdvojile kako bi razgovarale. Manuela je još jednom priznala da se se prijateljski viđa s Darijem, što je šokiralo Miljanu, a i Lorena je priznala da je u međuvremenu bila kod njega na Plitvicama. Miljana je priznala da se i njoj javlja.

I dečki su komentirali nasamo, a glavna tema bio je jučerašnji izlazak. Dario je priznao da je Lorena prespavala kod njega u sobi, a oni ga nisu prestali zezati.

'Došli kod mene u sobu, popili par pića, ona zaspala, zaspao i ja, ujutro se probudili', prilično je opušteno pričao Dario dečkima, a na izjavama rekao uz zagonetan smiješak, 'Ujutro zvoni telefon od sobe… Ajoj, panika! Bježi iz sobe, ona se sakriva iza zavjesa… Rekao sam joj nemoj se skrivati, još je gore… Ali te noći nije bilo ništa', rekao je.

 Brak na prvu - Dario o Loreni Izvor: RTL

'Siguran sam da između njih dvoje nije bilo ništa. Znam da su jako dobri prijatelji', kratko i jasno je rekao Stefan.

'Nije sad to prespavati u krevetu. Mislim, nemamo dvanaest godina, svi smo odrasli ljudi', Petra je bila drugog mišljenja.

'Čujem da spavaš po tuđim sobama', Stefan ipak nije tako lako prešao preko onoga što je čuo pa je upitao Lorenu.

'Stefan se nema za što brinuti', rekla je i zagrlila ga.

Povezane vijesti