Dubrovačka starleta Aneli Ahmić danas je napustila 'Elitu', kontroverzni srpski reality show kako bi otišla na pregled kod ginekologa nakon što je u ponedjeljak tijekom emitiranja napravila test za trudnoću i saznala da je u drugom stanju.

Aneli iz prošle veze ima kćerkicu, a sa sadašnjim partnerom kojeg je upoznala u reality showu Markom Janjuševićem čeka prvo dijete. Bivši košarkaš poznatiji kao Janjuš iz prvog braka također ima jedno dijete.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš.jpg
Petar Aleksić/Kurir 

Naime, aktualna kandidatkinja showa je u ranim jutarnjim satima posjetila ginekologa i saznala da je u šestom tjednu trudnoće, točnije u drugom mjesecu.

Svi rezultati i analize zasad su joj u najboljem redu, a kad se vratila u takozvanu 'Bijelu kuću' nije skidala osmijeh s lica.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš
Elita/Printscreen 

Podsjetimo, Janjuš i Aneli su nakon turbulentnog razdoblja 'stali na loptu', te sada uživaju u saznanju da će uskoro postati roditelji prvog zajedničkog djeteta. Iako je on najprije burno reagirao, poslije je izjavio da je to najljepša stvar koja mu se dogodila nakon gubitka tragično preminulog brata.