Antonija Čerkez jedina je Hercegovka koja se plasirala u finale popularnog srpskog glazbenog natjecanja 'Zvezde granda'.

'I Hercegovina ima finalista! Hvala ljudi moji! Sad čekamo 08.06. i računam na vas', napisala je Antonija uz najnoviju fotografiju s natjecanja na kojoj nasmiješeno pozira.

'Suze tvoje mame sve govore. Ponosni smo na tebe i uz tebe smo svi', 'Bravo, bilo je za očekivati', 'Nadam se da će se moći glasati i iz Hrvatske, znaš i sama koliku podršku ovdje imaš', glasili su neki od komentara.

No bez obzira na ishod finala, mlada pjevačica održati će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu. Sav prihod od koncerta bit će doniran domu 'Marija Naša Nada', ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine.

Antonija Čerkez
Instagram 

Koncert će se održati u Gradskoj Sportskoj Dvorani na Pecari, u ponedjeljak, 10. lipnja, s početkom u 20 sati.

Inače, Antonija se u spomenutom showu pojavila i 2021. godine, ali je, bez obzira što je i tada daleko dogurala, samovoljno odustala od natjecanja. Bez obzira na to, već godinama gradi uspješnu karijeru i puni klubove diljem Europe. Tako će nastupati i u Berlinu tijekom Europskog prvenstva dva dana zaredom, točnije 14. i 15. lipnja, uoči i na dan utakmice Hrvatska - Španjolska.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Antonija Čerkez