Antonio Orač Orky poznat je kao pobjednik posljednje sezone domaćeg 'Big Brothera' koja se prikazivala 2018. godine. 32-godišnji Bjelovarčanin se u superfinalu našao sa Splićankom Lucijom Stojak, a glasovima gledatelja je osvojio 49240.16 eura (371 tisuću kuna).

Antonio Orač Orky
Matija Habljak/Pixsell 

Iako je u showu otkrio da mu je teško pronaći djevojku jer 'žene stalno prigovaraju', Orky već neko vrijeme živi s partnericom Majom s kojom je prošle godine dobio kćer.

Antonio Orač Orky
Facebook 

Inače, Orky je u 'Big Brother' ušao kao konobar, a njegovo priznanje da je čak 13 puta dao otkaz – šokiralo je mnoge gledatelje.

'Sad sam pametniji i to je sve iza mene. Moji prijatelji misle da sam kreten zato što se volim skidati u kafićima i kupati u fontani. Najgora osobina mi je to što volim popiti. Bio sam jednom pijan, zvao taksi i na pola puta zaspao. Dovezao me doma, ali me nije mogao probuditi pa me odveo na Hitnu. S Hitne su me prebacili na psihijatriju pa su me prijatelji spašavali da tamo ne ostanem', ispričao je Orky za 24sata.

Antonio Orač Orky
Facebook 

Nagradu od skoro 50 tisuća eura potrošio je na renoviranje stana u Bjelovaru, autoškolu, motocikl, zube, izlaske i šoping jer je opsjednut tenisicama.