Alena Bičevića, pjevača grupe Joy, mnogi su gledatelji upoznali u aktualnoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', no na malim ekranima pojavio se i prije devet godina kad se natjecao u prvoj sezoni showa 'The Voice'. Tamo mu je mentor bio upravo Tony Cetinski kojeg je prošle nedjelje imitirao u prvoj epizodi TLZP-a.

U 'The Voiceu' je dogurao do polufinala, no ovacija publike i žirija nije manjkalo ni prošle nedjelje u TLZP-u budući da je upravo njegova izvedba proglašena najemotivnijom, a reakcije gledatelja bile su i više nego pozitivne. Na njegovu imitaciju nije ostala imuna ni članica žirija Renata Končić Minea koja je tijekom nastupa čak i zaplakala.

Na samom kraju emisije ovogodišnji su kandidati pritiskom na takozvanu gljivu saznali koja će utjeloviti večeras, a Bičević je ni manje ni više 'izvukao' trenutno najtraženiju regionalnu pjevačicu Aleksandru Prijović.

Sad je na svom Instagram profilu pokazao djelić atmosfere iz backstagea i otkrio kako se pripremao za večerašnji nastup.

Alen Bičević
Instagram/Screenshot 

'Ćelava pjevačica, ulje na platnu', napisao je Alen uz Aleksandrinu pjesmu 'Psiho'. 

'Dečko super pjeva i zanimljivo izgleda, nadam se da će mu ovaj show biti neka odskočna daska u karijeri', glasio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama, a nama ostaje vidjeti kako će se snaći u ulozi popularne pjevačice koja je dosad napunila sve arene diljem regije.