'ŠTETA JE UČINJENA': Ovako je Nikolina Pišek izgledala prije estetskih operacija, s jednom je bila posebno nezadovoljna

Isplivala je fotografija Nikoline Pišek iz 2007. godine.

RTL

Nikolina Pišek je na početku karijere izgledala potpuno drukčije. Dokaz tome je fotografija iz 2007. godine kad se pojavila na otvorenju jedne zagrebačke parfumerije.

Robert Anić/Pixsell 

Nikolina je tad imala tanje usne, širi nos te koji kilogram više nego sad. Također, njezine grudi su bile malo drukčijeg oblika.

Robert Anić/Pixsell 

Iako je prije desetak godina više puta operirala nos, a i povećala usne, Pišek nije drastično promijenila crte lica, te je neosporno da je i prije intervencija bila veoma lijepa. Jednom prilikom govorila je o operaciji nosa zbog koje je imala dosta problema.

'Dogodio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu potvrditi – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat', rekla je Nikolina tad.

Instagram 

'Željela bih istaknuti da nakon što je učinjena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamo li poboljšati sveukupnu sliku. Zato, ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informirajte i otvorite oči prije nego što krenete u akciju', rekla je prije nekoliko godina Nikolina.

Više Nikolininih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Robert Anić/Pixsell Ovako je Nikolina pišek izgledala prije 16 godina