Rijetko tko zna pravo ime Cetinskog: Tony mu je samo nadimak

Malotko zna što poznatom pjevaču piše u osobnoj iskaznici.

Duško Jaramaz/Pixsell

Otkako je sad već daleke 2003. godine objavio pjesmu 'Blago onom 'ko te ima', Tony Cetinski nastavio je nizati same hitove, a zbog moćnog vokala omiljen je u cijeloj regiji.

Godinama je u samom vrhu najpopularnijih izvođača Lijepe Naše koji iza sebe ima bezbroj nagrada, hitova, ali i velikih koncerata.

Matea Smolčić Senčar 

Iako je karijeru odlučio graditi pod imenom Tony, malotko zna da to nije pravo ime ovog Istrijana već samo nadimak, točnije skraćenica. Naime, u osobnim dokumentima Tonyja Cetinskog stoji njegovo pravo ime Anthony.

Osim toga, pjevač je i kćer iz prošlog braka nazvao neobičnim imenom Pia, a kako je medijima otkrio 2009. godine, za to ime su se odlučili jer ima dobre numerološke aspekte. Osim kćeri, pjevač iz prethodnog braka ima i sina Christiana

Facebook 

Podsjetimo, Toni i njegova supruga Dubravka vjenčali su se 2014. godine u Las Vegasu, a sedam godina kasnije sudbonosno 'da' izgovorili su i u crkvi u Istri. Tony je Dubravku zaprosio sredinom prosinca 2013. i to na originalan način. Sastavio je pismo puno ljubavi i lijepih riječi, a ovo je ujedno bio i presedan u hrvatskim medijima jer ju je zaprosio upravo putem naslovnice Storyja. 'DUBRAVKA, UDAJ SE ZA MENE!', pisalo je na naslovnici Storyja 18. prosinca 2013. godine.

Story 

Više njegovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.