Bazen, sauna i 450 kvadrata čistog luksuza: Zavirite u dom Seke Aleksić smješten daleko od gradske vreve

Za svoj dom iz snova pažljivo je birala svaki detalj.

Instagram

Pjevačica Seka Aleksić jedna je od najpopularnijih regionalnih pjevačica, no između nastupa svaki slobodan trenutak trudi se provoditi sa svojom obitelji. Seka je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom obiteljsko gnijezdo svila nedaleko od Beograda, točnije u Staroj Pazovi gdje je prije nekoliko godina sagradila raskošnu vilu od 450 kvadrata.

Prilikom uređivanja kuće iz snove, Seka je vodila računa o svakom detalju.

Instagram 

Na prostranom zemljištu koje je ograđeno visokim bijelim zidovima, pjevačica je napravila pravi moderni dvorac za sebe i svoju obitelj. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika blagovaonica i kupaonica. Na katu se nalaze dvije sobe i Sekin prostrani ormar, a kako su srpski mediji ranije pisali, tu je i prostrana kupaonica od 40 kvadratnih metara.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

'Rado uživam i na drugom katu gdje je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni stol i prelijepu crno-bijelu kutnu garnituru koju sam naručila u Ikei. U njoj sam uglavnom predvečer kad se dopisujem s obožavateljima', ispričala je Seka jednom prilikom.

Ipak, njene omiljene prostorije su dnevni boravak i spavaća soba

'Veliki dio vremena provodim s Veljkom u prostranom dnevnom boravku, ali nam je, ipak, najdraža spavaća soba s okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nježnosti planiramo budućnost.'

Kao što se može primijetiti na fotografijama koje pjevačica dijeli na svojim društvenim mrežama, cijeli prostor je uredila i ispunila toplim nijansama, te se najviše primijećuju bež, crna i smeđa boja. Osim toga, Seka veoma voli drveni namještaj, a na zidovima u blagovaonici može se vidjeti i dosta ikona.

Cijeli dom odiše luksuzom, ispunjen je ogromnim lusterima, a tu su i sauna i jakuzzi u kojima se pjevačica voli opuštati. No to nije sve, pored kuće, pjevačica uživa u pravoj idili te u ogromnom dvorištu ima i bazen, ležaljke i tropsku oazu koju je napravila zahvaljujući brojnim biljkama i palmama, kao i igralište za njene mališane.

Više fotografija njenog doma pogledajte u našoj galeriji.