Poznata folk pjevačica i nekadašnja najbolja prijateljica Svetlane Cece Ražnatović, Mira Škorić, rođena je na današnji dan 1970. godine. Na javnoj sceni prisutna je već godinama, a u svojoj bogatoj i uspješnoj karijeri otpjevala je bezbroj hitova.

Na estradi se uvijek isticala svojim talentom, dobrim pjesmama, ali i svojom itekako upečatljivom pojavom. Sad je na jednoj Instagram stranici isplivala i njena fotografija iz prošlosti koja datira iz 1996. godine i na kojoj pjevačica pozira s kćeri Milicom koja je tada još bila beba.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da je danas mnogi ne bi prepoznali budući da je tada nosila kratku plavu kosu koja joj je, sudeći po fotografiji, veoma dobro stajala.

Podsjetimo, lijepa pjevačičina kći Milica Jeremić završila je Medicinski fakultet i radi kao doktorica, a Mira ju je dobila u braku s uglednim beogradskim kirurgomVasom Jeremićem. Sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem dečku Milica je izgovorila 2022. godine, a budući da se nikada nije voljela eksponirati u javnosti, identitet njenog supruga ostao je nepoznanica.

Vasa Jeremić s kćeri Milicom
Kurir 

Inače, pjevačica i kirurg su nakon razvoda 10-godišnjeg braka ostali u dobrim odnosima, a otac je lijepu kćer na vjenčanju dopratio i do matičara.

Više fotografija Mire Škorić pogledajte u našoj galeriji.

Marina Lopičić/Kurir, Antonio Ahel/Pixsell Mira Škorić