Hrvatska starleta i reality zvijezda Iva Grgurić trenutno uživa u Dubaiju, a društvo na odmoru pravi joj majka Jasna. Iva je najprije pokazala kako uživa u šopingu s majkom, a potom je objavila snimke s plaže i zapalila društvene mreže.

Majka Ive Grgurić
Instagram/Screenshot 

Naime, Iva je snimala svoju majku kako pleše u bikiniju što je izazvalo brojne reakcije njenih pratitelja.

Majka Ive Grgurić
Instagram/Screenshot 

'Najzgodnija, majke mi', napisala je Iva u opisu.

Majka Ive Grgurić
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Iva je ranije bila povezivana s mnogim moćnim muškarcima, a javnost je upoznata i s njenom vezom s hrvatskim tajkunom Marijanom Šarićem.

Iva Grgurić
Instagram 

Svojedobno je izjavila da je Marijan uzdržavao Ivinu obitelj, ali prema njenim riječima za srpske medije sve to joj je i naplatio. Navodno ju je zaključavao u stan, prijetio i plaćao ljude kako bi pratio svaki njen korak.

S druge strane, Šarić je također govorio o vezi s njom i tada je tvrdio da mu je ona 'dovedena kao djevojka'.

Marijan Šarić
Facebook 

'Vrijeme je za istinu. Ta žena što priča javno je totalna laž. Obišao sam cijeli svijet. Ona mi je dovedena. Bila je puka sirotinja. Doslovno sam od sirotice bez gaća napravio damu. Žalila mi se i ja sam joj sve najbolje napravio u životu. Imam kompletnu dokumentaciju od liječnika. Vodio sam je kod doktora da izliječi bakterije i infekcije koje je imala na genitalijama. Nikad je nisam pratio ni uhodio, s njom nemam nikakav kontakt, ali vidim da me često spominje u medijima', rekao je on tada.

Više Ivinih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Iva Grgurić