'PRISTAT ĆU JOJ DATI BILO ŠTO AKO POLUDIM': Miša Grof pokušao kontaktirati Nikolinu Pišek, ona mu se nije javila

Otac preminulog Vidoja Ristovića prokomentirao je izjavu Nikoline Pišek da joj je u sporu sa svekrom i pronalasku najboljih odvjetnika puno pomogla glazbena zvijezda Jelena Karleuša.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nenad Kostić/Kurir

Otac preminulog Vidoja Ristovića prokomentirao je izjavu Nikoline Pišek da joj je u sporu sa svekrom i pronalasku najboljih odvjetnika puno pomogla glazbena zvijezda Jelena Karleuša.

Nikolina Pišek progovorila je o odnosu i sudskom sporu koji već godinama vodi sa ocem pokojnog supruga Vidoja, Viktorom Ristovićem.

Kako je istaknula, Miša Grof neprestano svojim ponašanjem 'uzurpira njen život skandaloznim optužbama i malicioznim tendencijama'.

'Dosta ljudi me je podržalo, to je bio lijep osjećaj. Bila sam izbezumljena u tom razdoblju pa nisam ni obraćala pažnju, ali puno poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je dosta pomogla, dala mi je kontakte dobrih odvjetnika i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da prići mi i stupiti u kontakt sa mnom. Bila je preslatka', kazala je za Kurir.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Kada je ovo pročitao Miša Grof, odmah je odreagirao.

'Tko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo prije mjesec dana. Odvjetnici su bili i moja bivša snaha se bavi time. Znate, s Nikolinom nemam nikakav kontakt. Jučer sam zvao da čestitam unuci rođendan i nije se javila. Ona meni ne da da čujem Unu Sofiju. Pokušavao sam', kazao je.

Instagram 

'Pišek želi sve od moje imovine. Ne Vidojevo, nego moje! Imovinu koju sam naslijedio od mog oca, majke, bake, djeda, a pristat ću joj dati bilo što ako poludim! Znate, i vila koju ona ne da sagrađena je od mojih novaca! Lijepo i što je najavila da će poslati pozivnicu na useljenje, biće mi zadovoljstvo doći i vidjeti unuku', zaključuje Miša Grof.