NAKON RAZVODA POSTAO KRALJ NEKRETNINA: Zbog prevare okončao brak dug 12 godina, a sad sve snage ulaže u biznis

Pjevačka karijera mu je trenutno u drugom planu.

Instagram

Darko Filipović postao je pravi biznismen, pa mu je pjevačka karijera trenutno u drugom planu.

Kako otkriva izvor blizak pjevaču, Darku posao s nekretninama cvjeta, pa je tako nedavno kupio nekoliko stanova u Srbiji, pored onih koje je imao ranije. Osim toga, ima i dva apartmana u Grčkoj, a jedan iznajmljuje turistima.

Dragana Udovičić/Kurir 

'Iako i dalje nastupa vikendom i ljudi ga vole, biznis s nekretninama mu je prioritet. Darko baš dobro zarađuje i više je nego zadovoljan. Nakon razvoda uživa u životu, financijski je osiguran i bezbrižan kad je egzistencija u pitanju. Odavno je poznato da pametno ulaže novac, on se time ne hvali i ne razbacuje, pa sve što zaradi opet ulaže u biznis. Poslije razvoda je kupio još nekoliko stanova, a u planu su mu još dva', kaže izvor za Kurir.

Podsjetimo, Darko je početkom 2021. pazario dva apartmana u Grčkoj i otada ubira plodove svojih investicija.

Instagram 

'Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, točnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi trenutak za ulaganje u nekretnine jer će kroz nekoliko godina cijene porasti. U tom trenutku, prije četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrijednost kvadrata i nekretnina u povijesti. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cijena nikad neće ići ispod ovoga, samo može porasti. Nisam baš u Solunu, to je jedno mjesto pokraj Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan iznajmljujem turistima preko agencije s kojom sam se povezao', rekao je pjevač.

Instagram 

Inače, vijest o Darkovom razvodu od supruge Jasmine nakon12 godina braka odjeknula je kao bomba u medijima, a pjevač je tad istaknuo da njegovu ženu treba biti sram jer ga je dugo varala s njegovim prijateljem.