PRVO JE SPAVALA S NJIM PA MU GODINE SAZNALA NA GOOGLE-U: Ovako je počela ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića

Njihova ljubavna priča počela je veoma romantično.

Instagram

Pjevačica Jelena Karleuša i bivši nogometaš Duško Tošić proteklih godina često su privlačili pažnju javnosti, a prošle godine svi su se šokirali priopćenjem o razvodu koje je sama pjevačica podijelila na Instagramu.

Instagram 

'Duško i ja smo se dogovorili sporazumno okončati naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško sebe više ne vidi kao dio naše obitelji', napisala je Jelena tada. Ipak, roditelji Atine i Nikei dalje su vjenčani, a Jelena kasnije nije često pričala o braku, dok nekadašnji nogometaš uopće nije komentirao njihov odnos.

Kako su se zaljubili Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Na samom početku veze 2006. godine, pjevačica i nogometaš bili su jedan od najpoznatijih parova kojima je javnost bila opsjednuta. Mediji su ih pratili na svakom koraku, a pisalo se i da je Tošić bio odlučan osvojiti srce jedne od najpopularnijih balkanskih glazbenih zvijezda.

Instagram 

Kako su tvrdili mediji, nogometaš je 'danima obljetao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cvijeće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi'. Jelena je uskoro bila šarmirana, a oni su se trudili zajedno provesti svaki slobodan trenutak, pa je pjevačica često boravila u Francuskoj gdje je Duško tada igrao. Prema pisanju medija, Duško je bio toliko zaljubljen da je jednom prilikom doletio u Beograd iz Francuske privatnim avionom samo kako bi vidio svoju dragu.

Ni Jelena nije krila da je, za promjenu, ovog puta ona bila izabrana i osvojena.

'Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je riječ o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam netko tko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču', istaknula je pjevačica.

Instagram 

Kako je istaknula, tek je kasnije na internetu shvatila koliko je on mlađi od nje.

'On je bio jako uporan. Prvo sam 'zgriješila' s njim, a onda sam na Google-u provjerila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: 'Dečko, sad ćeš me morati oženiti, budući da se ova bruka mora opravdati', rekla je Jelena.

'Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije miješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – istjerivanju pravde'.

Par se vjenčao 28. lipnja 2008. godine, a potom su dobili dvije kćeri koje su danas njihov najveći ponos.