TRUDNU SUPRUGU JE GODINAMA VARAO S NJOM: Afera pjevačice i košarkaša drmala je regiju, on se nakon svega vratio ženi

Tada su oštro negirali da među njima postoje emocije.

Instagram

Iako je tijekom košarkaške karijere ostvario brojne uspjehe, igrajući za Budućnost, Real Madrid, Virtus, Olimpiju i druge klubove, ali i reprezentaciju Crne Gore, Vladimir Dašić je široj javnosti najpoznatiji po ljubavnoj vezi s pjevačicom Milenom Ćeranić.

Vladimir je rođen 1988. godine u Podgorici. Njihova ljubav od samog početka intrigirala je javnost jer je košarkaš bio oženjen kad je stupio u romansu s pjevačicom, s kojom je navodno varao trudnu suprugu.

Instagram 

Vladimir i Milena su vezu započeli sredinom 2011. godine na Zlatiboru, gdje je on boravio zbog priprema s reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos s prekidima je trajao nekoliko godina. Milena je mjesecima demantirala romansu o kojoj su svi brujali, iako su ih paparazzi nekoliko puta uhvatili zajedno.

Tako su nastale i fotografije kad je Dašić napuštao zgradu u kojoj Milena stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Saša Pavlić/KURIR 

Do službenog prekida došlo je 2018. godine, kad je Vladimir ipak odlučio ostati u braku sa svojom suprugom. Sudeći po rijetkim intervjuima poznatog košarkaša, kćer je centar njegovog svijeta.

U vrijeme kad su Milena i Vladimir bili u žiži zanimanja oštro su negirali da među njima postoje emocije, ali je pjevačica tek nedavno priznala:

'Voljela sam oženjenog čovjeka i u čemu je problem? Sve stvari se prežive, ali je jako bitno priznati emociju, živjeti je i osjetiti kako biste mogli ne raditi gluposti u svom životu i nastaviti ići dalje. Ustvari, moram se ispraviti, nisam voljela oženjenog, nego zauzetog', rekla je ona.

Pink Tv/Screenshot 

Mada nije navela o kome je riječ, i Vladimirove riječi poklapaju se s Mileninim, pa je tako on jednom prilikom šokirao izjavom:

'Tko voli brak, nek' izvoli. Radije svoj potpis stavljam na sportske ugovore. Vjerujem u ljubav, ne u papir'.

Košarka mu je i dalje profesionalni izbor broj 1, od prošle godine je u dresu kluba iz Danilovgrada, a paralelno sa sportom u rodnom gradu bavi se i ugostiteljstvom.