OVAKO IZGLEDA SUPRUG LJILJANE NIKOLOVSKE: U njemu je pronašla utjehu nakon razvoda s poznatim domaćim fotografom

Glazbenik iz SAD-a, Pete Mazich, suprug je Ljiljane Nikolovske.

Youtube/Screenshot

Mnogi i dandanas ne mogu prežaliti prvu pjevačicu Magazina koja je na vrhuncu slave napustila Hrvatsku te se odselila u Sjedinjene Američke Države.

Splićanka Ljiljana Nikolovska je otpjevala neke od najvećih hitova Magazina poput: 'Tamara', 'Kokolo', 'Piši mi', 'Ti si želja mog života', 'Tri sam ti zime šaptala ime' i mnoge druge.

Youtube/Screenshot 

Bila je atraktivna i šarmantna, a u kombinaciji s odličnim vokalom nikog nije ostavljala ravnodušnim pa je u to vrijeme bila jedna od omiljenijih pjevačica na prostoru bivše države.

Prošlo je preko tri desetljeća otkako je otišla iz popularne grupe, a nakon toga, malo se zna o 59-godišnjoj pjevačici. Razlog njezine selidbe u daleku Ameriku bio je ljubavne prirode, no sreća nije dugo trajala.

Facebook 

Nakon nekoliko godina braka, odlučila se razvesti od Jadrana Lazića, jednog od poznatijih hrvatskih paparazza, koji je u Los Kaliforniju došao znatno prije nje i izgradio karijeru.

Ubrzo nakon kraha prvog braka, Nikolovska je po drugi put rekla 'da'. Njezin odabranik je glazbenik hrvatskih korijena, Pete Mazich s kojim ima sina Tonyja te zajedno žive u San Pedru.

Facebook