'DRAGO MI JE ŠTO SU SE VJENČALI': Ovako je prije 13 godina Severina pozirala s 'krivcem' za njenu vezu s Igorom Kojićem

Objavljena je stara fotografija Severine Vučković i Edvina Softića.

Story

Prije točno trinaest godina pjevačica Ivana Banfić je predstavila svoj novi glazbeni smjer i imidž i to putem videospota za pjesmu 'Vampir'. Na promociji njezinog projekta tad su se pojavile brojne domaće javne osobe.

Tomislav Miletić/Pixsell 

Posebno su se istaknuli 'kraljica estrade' Severina Vučković i njezin dugogodišnji suradnik Edvin Softić koji su zablistali u crnim kombinacijama.

Edvin Softić je poznati estradni menadžer koji je 90-ih godina prošlog stoljeća osmišljavao karijere poznatih pjevača, a među njima su: Severina, Tajči, Đurđica Barlovović, Mišo Kovač i ostali.

Tomislav Miletić/Pixsell 

Osim što je svojim menadžerskim vještinama stvarao brojne domaće zvijezde, Edvin je spajao i ljubavne parove. Naime, on je upoznao Severinu i njezinog bivšeg supruga Igora Kojića.

'Igor mi je prijatelj, a sa Severinom sam već dugo kao obitelj. Drago mi je da je njihova veza završila brakom', izjavio je Softić prije nekoliko godina za hrvatske medije.

Story 

Navodno je upravo on odveo Igora na Severinin koncert u Sava centar i poveo ga iza pozornice da se upoznaju. Tamo su se rodile prve iskre među njima, a vrlo brzo nakon toga ušli su u vezu koja je do prije koju godinu djelovala kao da nikad neće prestati, unatoč 15 godina razlike između pjevačice i nogometnog menadžera.