BOGATI ŠEIK ISPOŠTOVAO JE I SRPSKE OBIČAJE: Ovako su na vjenčanju prije 16 godina izgledali Jelena Bin Drai i suprug

Srpska misica i bogati šeik u braku su već 16 godina.

Instagram

Bivša Miss Jugoslavije, Jelena Bin Draiudala se 2007. godine za svog partnera Saeeda Bin Draija nakon četiri godine veze. Tako lijepa Jelena već 16 dugih godina uživa u skladnom braku i ljubavi s bogatim arapskim šeikom.

U braku su dobili četvero djece, kćer Asju i sinove Hilala, Hamdana i najmlađeg Rašida, nakon čijeg rođenja se povukla s Instagrama.

Instagram 

Zapravo, kako je Jelena otkrila u jednom intervjuu, na njihovom vjenčanju na kojem je nazočilo oko 300 uzvanika iz cijelog svijeta, sve je bilo u znaku broja četiri.

'Vjenčali smo se 4. travnja, u četiri sata poslijepodne. Hodali smo četiri godine, Saeedov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo i četvero djece', otkrila je Jelena jednom prilikom.

Instagram 

Na intimnom slavlju koje se odigralo u kući Saeedovog oca u Dubaiju ispoštovani su kako tradicionalni arapski, tako i srpski običaji. Najzanimljivija je bila 'prodaja mlade' u režiji Jeleninog brata.

'Dobio je veliki pljesak kad se obratio prisutnima: 'Samo da znate, dragi gosti, prije nego što krenem prodavati mladu, moja sestra za mene nema cijenu. Ali, ajde, krenimo s milijun dolara'.

Saeed je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: 'Možeš je dobiti i besplatno, samo je već jednom vodi'.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Peđa je sutradan ujutro došao vratiti Saeedu novac jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Saeed znaju za koliko novca me se obitelj Jakovljević napokon riješila', rekla je Jelena kroz smijeh.

Na fotografiji ispod pogledajte kako je par izgledao na vjenčanju.