SVI MUŠKARCI JELENE KARLEUŠE: Čovjek kojeg je najviše voljela je ubijen, a od njega se razvela nakon samo tri mjeseca

Njen ljubavni život prepun je zanimljivih, ali i potresnih detalja.

Instagram

Jelena Karleuša nakon gotovo 11 godina izbacila je svoj 11. album 'Alpha' kojim je napravila pravu pomutnju na estradi. Reakcije na njen dugoiščekivani album još se nisu stišale, a pjevačica je nakon samo tjedan dana objavila i još jedan album pod nazivom 'Omega'. Neobičan koncept i simboli koji nose određene poruke izazvali su veliku pažnju i zanimanje javnosti.

Instagram 

Čini se da Jelena itekako ima razloga za slavlje, budući da njeni albumi već uveliko bilježe milijunske preglede. Kontroverzna pjevačica kao i uvijek ruši granice, a dive joj se i mnoge svjetske zvijezde. No, osim uspjeha na poslovnom planu javnost je oduvijek zanimao i njen privatan, kao i ljubavni život.

U nastavku teksta donosimo sve muškarce Jelene Karleuše.

Zoran Davidović Ćanda

Karleuša je 1999. godine bila u vezi s biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča završila se tragično. 23. ožujka 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sprovoda novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Privatna arhiva/Kurir 

Jelena je poslije njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom 'Za svoje godine'.

Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za 'BK Sound' Jelena je započela romansu s jednim od nasljednika bogate obitelji Karić - Bojanom Karićem. Nakon dvije godine veze par se odlučio vjenčati.

Youtube/Screenshot 

Jelena Karleuša i Bojan Karić drže neslavan rekord na estradnoj sceni jer su se razveli nakon samo tri mjeseca braka. U javnosti se dugo šuškalo o razlozima kraha ljubavi, ali bivši supružnici o tome nikada nisu otvoreno govorili. Od informacija koje su kružile Bojan je potvrdio samo to da su pravne formalnosti obavljene za nekoliko dana, da je prsten skinuo čim se razveo i da je tada donio odluku da s bivšom suprugom više nikada ne razmijeni ni riječ.

O razvodu je govorio samo jednom kad je spomenuo i predbračni ugovor.

'Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku plaću, lijepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo biti u braku sa mnom, roditi bar dvoje djece. To je logično, tako sam odgojen. Ne može poslije tri dana dobiti kuću i otići. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može zaraditi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo', rekao je.

Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi s biznismenom Vladanom Marićem. Ova ljubavna priča započela je sredinom srpnja 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti kojom su plovili u užem krugu prijatelja. Ljubavna romansa ovog para nije dugo potrajala pa su vezu prekinuli nakon osam mjeseci.

Duško Tošić

Pjevačica je u kolovozu 2006. godine upoznala sedam godina mlađeg nogometaša Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 21. Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a poslije samo dva dana poznanstva otišla je kod njega u Francusku. Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čovjeka sa kojim bi željela imati djecu. Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se sjeća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju. Jelena i Duško imaju dvije kćeri - Atinu i Niku, a ljubav su navodno okončali nakon 14 godina braka iako se još uvijek službeno nisu razveli.

Instagram 

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj koji je pokrenuo njihovu priču. 'Obično sam ja birala muškarce, ali kad je Duško u pitanju, on je bio taj koji je odabrao mene i nije odustajao. Ja sam netko tko je odbojan, agresivan na prvu loptu i malo koji muškarac prelazi preko mog agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču', ispričala je jednom Jelena.

Instagram 

Duško se nije lako predavao, a uvijek joj je bio i velika podrška. 'Bio je jako uporan. Prvo sam 'zgriješila' s njim, a onda sam provjerila na Googleu koliko ima godina. Imao je tada 21 godinu i rekla sam mu: 'Dečko, sad ćeš me morati oženiti, jer se ova sramota mora opravdati. Šalu na stranu, imala sam sreće da sam pored sebe imala dobrog i kvalitetnog čovjeka koji me nije ometao i nije me sputavao u ovom mom ludilu, potrazi za pravdom', rekla je Jelena ranije.