ONA JE PRAVA SVEKRVA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Od Bobe se razvela nakon Filipovog rođenja, a udana je za hrvatskog košarkaša

Zorica Nakić je majka Filipa Živojinovića i prava svekrva Aleksandre Prijović.

Nemanja Nikolić/Kurir

Zorica Nakić, svekrva Aleksandre Prijović i žena s kojom je Boba Živojinović dobio prvog sina Filipa, maksimalno uživa u životu i svojoj djeci koja su itekako uspješna, svatko u onome čime se bavi.

Instagram 

Ona ima troje djece - Filipa Živojinovića, kojeg je dobila u vezi s Bobom te kćer Ivu i sina Marija (22), koje je dobila u drugom braku, s bivšim košarkašem Ivom Nakićem (57).

Zorica je na aerodromu Nikola Tesla čekala sina Marija da dođe u Beograd. U zelenoj dugoj haljini i bez šminke, Zorica je po sina došla u automobilu marke Porsche čija je cijena oko 150.000 eura. Inače, Mario je talentirani košarkaš koji trenutno igra za Igokeu.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Podsjetimo, Zorica je Filipa rodila 1985. godine. Ubrzo nakon toga, Boba i ona su se razveli, a on je započeo vezu s Lepom Brenom s kojom se vjenčao 1991. godine.

Zorica je kasnije započela život u SAD-u, a u posljednjih nekoliko godina često se može vidjeti u Srbiji. Sa Živojinovićima je u odličnim odnosima, pa njene i Brenine zajedničke slike nisu rijetkost.

Također, sa snahom Aleksandrom Prijović ima odličan odnos, a njeni komentari često se mogu vidjeti i na pjevačičinim objavama na Instagramu.