OTAC SEAD, MAJKA GORDANA: Mnogi tvrde da je ovo pravo ime Teodore Džehverović

Društvene mreže 'bruje' da je pravo ime Teodore Džehverović - Suada.

Instagram

Teodora Džehverović jedna je od najangažiranijih pjevačica na regionalnoj sceni, a pored uspješnog profesionalnog života ne skriva da je ispunjena i u privatnom.

Pjevačica se nedavno ostvarila u ulozi tetke, a članovi njene obitelji dobro su poznati javnosti. Iako svoju privatnost često dijele na društvenim mrežama, u nekoliko navrata špekuliralo se da Teodora jedno vješto skriva - svoje pravo ime! Ono što su domaći mediji pisali je da se pjevačica zapravo zove Suada, dok je njen brat Sava dobio ime Senad.

Instagram 

Kako se navodilo, njima su roditelji navodno promijenili imena po dolasku iz Bosne u Srbiju. Sava se svojevremeno oglasio na Instagram profilu i otkrio istinu o aferi 'lažnog imena'.

'Za sve one koji su neupućeni, a tvrde suprotno, ja sam osobno dao ime Teodora, i to prije rođenja. Moja je želja bila da imam sestru i da kasnije nosi ime Teodora, što u prijevodu znači Božji dar. One koji o mojoj obitelji znaju više od mene molim da prikažu i javno objave rodni list s dotičnim imenom Suada, ili se suoče i kažu mi to u lice. Pojedinci će se prepoznati. Hvala', poručio je svojevremeno Sava koji je prije nekoliko tjedana postao otac.