OSVANULI VRUĆI KADROVI BRENINE SNAHE: U korzetu se uvijala na zadnjem sjedištu automobila, ovakvu je nikad nismo vidjeli

Zavodljivi kadrovi pokrenuli su lavinu reakcija.

Instagram

Pjevačica Aleksanda Prijović objavila je novi album pod nazivom 'Devet života' i za samo nekoliko dana dospjela na sam vrh mnogih glazbenih lista.

Nemanja Nikolić/Kurir 

Nove pjesme već su hitovi, a pjevačica ne krije koliko je ponosna na svoj uspjeh pogotovo jer je nedavno zakazala i drugi koncert u beogradskoj areni. Trenutno je posvećena ljetnjoj sezoni i nastupima koje je zakazala širom regije, te ujedno i promociji novih pjesama. Publika već svaku zna napamet, ali ogromnu pažnju privukli su i spotovi.

Youtube/Screenshot 

Jedan od najgledanijih je spot za pjesmu 'Dam dam dam' u kojem pjevačicu možemo vidjeti u nikad izazovnijem izdanju. Crni korzet i čizme preko koljena naglasili su Aleksandrinu brutalnu figuru, dok se ona zavodljivo uvijala na zadnjem sjedištu automobila.

Youtube/Screenshot 

Budući da je ovakvu do sada nismo vidjeli, vrući kadrovi pokrenuli su lavinu reakcija, a nema tko se nije složio da Aleksandra izgleda bolje nego ikad.