NAZIVALI SU JE HRVATICOM S NAJLJEPŠIM GRUDIMA: Za Sonju Kovač je vrijeme stalo, ovako je izgledala prije 15 godina

Osvanule su njene fotografije iz 2008. godine.

Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica Sonja Kovač godinama je dio javne scene koja se ovim poslom počela baviti među prvima u Hrvatskoj.

Influencerica i glumica, koju je javnost najbolje upoznala u seriji 'Zauvijek susjedi' oduvijek je slovila za jednu od najzgodnijih Hrvatica, a njene arhivske fotografije dokazuju da je za Sonju vrijeme stalo.

Dalibor Urukalović/Pixsell 

Naime, sad su osvanule njene fotografije s plaže Bonj na Hvaru iz 2008. godine na kojima Sonja bezbrižno uživa sunčajući se i kupajući u moru. Njeno isklesano tijelo i plava kosa samo su dokaz da je Sonja godinama zadržala prirodan i prepoznatljiv izgled te da brine o svom tijelu, a za razliku od brojnih kolegica odoljela je i trendu estetskih operacija.

Dalibor Urukalović/Pixsell 

Svojedobno je proglašena i Hrvaticom s najboljim prirodnim grudima, a više je puta isticala kako je zadovoljna njihovom veličinom te da ih nikada ne bi povećala.

Dalibor Urukalović/Pixsell 

Upravo zbog atraktivnog izgleda i samopouzdanja kojim Sonja pršti, na njenom Instagram profilu često možemo vidjeti hrabre modne kombinacije s odvažnim dekolteima.

Podsjetimo, iako dugogodišnjeg partnera Gorana ne pokazuje često na društvenim mrežama, za Scenu je jednom prilikom progovorila o zarukama i vjenčanju.

'Ja sam uvijek otvoreno govorila da mi brak nije previše bitan, ali moram priznati da uživam u statusu zaručnice, jako mi je lijepo. Da sam počela planirati vjenčanje – nisam. Kod mene sve mora biti perfektno i onda zapravo imam strah od svega toga jer to doslovno sve moraš unaprijed planirat, a ja ne znam ni gdje sam sutra. To mi stvara stres, planirati nešto za godinu i pol, dvije. Dogodit će se sigurno, ali još ne znam kad', zaključila je Sonja.

U više navrata mediji su komentirali kako je par spojio poker i ljubav prema putovanjima i egzotičnim destinacijama. Očito je da oboje dobro žive od onog što rade te definitivno uživaju u plodovima svog rada. Prije pandemije uzrokovane koronavirusom Goran je proputovao gotovo cijeli svijet i osvajao pokeraške turnire, a glumica ga je uvijek vjerno pratila u stopu. Nakon desetogodišnje veze zaprosio ju je na Maldivima u ožujku prošle godine.