'INAČE DOBRO FUNKCIONIRAMO, ALI...': Snaha Novaka Đokovića požalila se na supruga, objavila i dokaze

Shopping Saške Veselinov Đoković i njezina supruga Đorđa Đokovića nije prošao najbolje.

Instagram

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, objavila je na Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju iz shoppinga pa objasnila koliko dobro funkcioniraju, ali da ipak ona vodi 'glavnu riječ'.

Instagram 

Saška je izabrala odjeću za Đorđa pa ga 'natjerala' da sve isproba, a onda je zabilježila njegovo neraspoloženje zbog toga. Ona je napravila zajednički selfie pa ispričala kako je protekao njihov današnji shopping:

'Trenutno nije reprezentativan jer mu je bilo mrsko isprobati baš sve stvari koje sam izabrala, ali inače jako dobro funkcioniramo u shoppingu', napisala je Saška.

Instagram 

Podsjetimo, o njihovoj ljubavnoj priči govori se naširoko od dana kad se pročulo da su zajedno.

'Bili smo u gradu, nisam ništa provjeravao. Došao sam do nje rekao joj: 'Ćao', gledala je u telefon, nije me ni pogledala', pričao je Đorđe Đoković jednom prilikom.

Instagram 

'Naš prvi susret nije bio slavan. Poslije tri tjedna smo razmijenili brojeve, a tek kasnije se vidjeli. Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je lupio nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primijetila, ali jesam', istaknula je Saška tad u emisiji 'AmiG'.