NAPOKON JE POZNATO PRAVO IME EMINE JAHOVIĆ: Pjevačica nikad o tome nije javno govorila, evo što joj piše na osobnoj

Otkriveno je pravo ime Emine Jahović.

Instagram

Kada je prije dva desetljeća zakoračila na glazbenu scenu, Emini Jahović nije trebalo puno vremena da osvoji simpatije publike kako u Srbiji, tako i u čitavoj regiji. Iako je od početka karijere svi znaju kao Eminu, istina je da je šarmantna pjevačica pri rođenju dobila drugo ime, koje joj i danas piše u osobnoj karti.

Instagram 

Kada se pojavila na estradnoj sceni, Emina Jahović, tada dvadesetogodišnja djevojka iz Novog Pazara htjela je da njeno predstavljanje publici bude što zvučnije i efektnije, pa je od svog pravog imena napravila neobičan nadimak.

Naime, pjevačica se zapravo zove Emilija Jahović, a u dokumentima joj danas piše Emilija Emina Jahović. Kada je počela nastupati, pjevačica je htjela svoje ime prilagoditi estradnoj sceni, pa je počela predstavljati se kao Emina, kako je i danas svi znaju, i nije jedina.

Mnoge pjevačice su na javnoj sceni poznate pod umjetničkim, a ne pravim imenima, poput Lepe Brene, čije pravo ime je Fahreta Živojinović, ili Ane Bekute, koja se zapravo zove Nada Polić.