DJELIĆ ATMOSFERE S L'ADRIA STORY HALL OF FAMEA: Zvijezde iz regije oduševile prisutne, u njegov outfit svi su gledali

Osim domaćih, na najiščekivaniji celebrity party godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, pohrlile su i brojne regionalne zvijezde.

Story press

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji, L'Adria Story Hall of Fameu, redakcija magazina Story ugostila je nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu. Ovom prilikom obilježava se deseta obljetnica dodjele nagrada 'Story Hall of Fame', kao i 21. rođendan magazina Story.

Story 

Glamuroznoj zabavi, osim domaćih, pohrlile su i brojne regionalne zvijezde.

Najduži crveni tepih u državi tako nisu propustili ni Aco Pejović, Seka Aleksić, Neda Ukraden, Milan Marić, Božo Vrećo i mnogi drugi.

Story press 

Iza Ace Pejovića je karijera dulja od 30 godina, a u zadnje dvije godine uz vlastite hitove na repertoaru su i hitovi legendarnog pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića budući je za potrebe filma 'Toma' posudio svoj glas upravo glumcu Milanu Mariću i otpjevao sve pjesme.

Story press 

S druge strane, talentiran, ekspresivan, muževan i zgodan srbijanski glumac Milan Marić pokorio je regiju u spomenutom filmu kad je utjelovio legendarnog Tomu Zdravkovića. Sav raspon njegovog talenta sumirao se u toj ulozi – od sreće do nesreće, od ljubavi do tuge, sve je to iznio Marić koji se u međuvremenu etablirao kao jedan od najboljih u regiji.

Story press 

Svi pogledi bili su uprti i u pjevačicu Seku Aleksić koja je oduševila modnim izdanjem. Za ovu posebnu prigodu izabrala je elegantnu dugu crnu haljinu.

Story press 

Od njezinog prvog albuma 'Idealno tvoja' prošla je dvadeset i jedna godina, što znači da je karijera Seke Aleksić, kraljice pop i folk scene regije, jednako duga kao i postojanje brenda Story. Doduše, Sekin utjecao mnogo je dalekosežniji jer ona ima publiku od Slovenije do Makedonije, kao i klubovima diljem Europe gdje se okupljaju naši ljudi, dok njezine pjesme na popularnim platformama za preslušavanje glazbe dostižu milijunske brojke. Pozornost i danas privlači specifičnim izgledom, dugom crnom kosom, provokativnim odjevnim kombinacijama i zavodljivim plesom. Velika je zaštitnica ljudskih prava, aktivistkinja čije se mišljenje cijeni, dok na svojim društvenim mrežama širi poruke ljubavi, prihvaćanja i razumijevanja života onih koje većina u društvu ne doživljava ili prihvaća. Ona je ikona za bolje i sretnije sutra, glazbenica čiji hitovi stoje zapisani velikim slovima u povijesti folk i pop žanra Srbije i regije.

Story press 

Brojne poglede privlačio je i glazbenik Božo Vrećo. Jedinstven, iznimno talentiran, osjećajan, snažan – sve je to majstor sevdaha i sevdalinke koji osvaja vokalom, kao i pojavom. Njegov stil je unikatan – on spaja tradicionalno muške i ženske elemente u jednom tijelu, emanira eteričnost, drugačiji je i bez konkurencije.

Božo se na crvenom tepihu pojavio golog torza i s velikim turbanom na glavi, no najupečatljiviji dio njegovog outfit bila je vatrenocrvena suknja koja se poput šlepa vukla za njim.

Story press 

L’Adria Story Hall of Fame večeras se održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija