DŽEJLA RAMOVIĆ O MUŠKARCU KOJEG JE PRIJAVILA POLICIJI: Uhodio je dvije godine na nastupima, otkrila je li riječ o bivšem

Pjevačica Džejla Ramović progovorila je o nepoznatom muškarcu kojeg je prijavila policiji zbog uhođenja.

Instagram

Pjevačica Džejla Ramović nedavno je prijavila policiji muškarca iz Novog Sada koji ju je pune dvije godine uhodio na nastupima. Iako se nakon toga pričalo da je u pitanju njen dečko, pobjednica 'Zvezda Granda' je to demantirala.

Instagram 

'Ne bih sada duljila o tome, ima istine, dogodila se ta situacija. Što se prenosila informacija da je moj dečko, to nije istina i čovjek nema veze sa mnom. Od svega toga je najbitnije da je to sada završeno i da sam ja sada sigurna. To je stvar koja se mnogo puta i mnogim pjevačima događa. Naravno da se tome može stati na put', kratko je prokomentirala Džejla.

Instagram 

Inače, Džejla studira u Barceloni, ali često boravi u Srbiji zbog poslovnih obveza, kao i u Bosni gdje joj živi obitelj.

'Svuda sam, iskreno, stalno sam na relaciji Barcelona, Srbija, Bosna... Tempo je onako jak, ali sve stižem i sve mi super ide. Kad ću ako neću sad, stvarno se trudim i sve mi odlično ide, paralelno i fakultet, i glazba, i snimam nove pjesme i radim svaki vikend', rekla je ona.