SVE OSTAVILA BEZ DAHA: U 42. je postala majka, a sad zablistala samo tri mjeseca nakon porođaja

Reperica Sajsi MC pojavila se na crvenom tepihu i sve ostavila bez daha samo tri mjeseca nakon porođaja.

Instagram

Reperica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, iznenadila je javnost kad je na jednom događaju krajem siječnja pokazala trudnički trbuh. Dugo je skrivala trudnoću, a u ožujku je rodila te na svijet donijela kćer. Ona i njen suprug Marko Trmčić Krsma djevojčici su dali ime Nataša.

STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO 

Priznala je da je majčinstvo za nju velika promjena, nije krila ni da osjeća strah, kao i da nije bila spremna na novu ulogu. Ipak, čini se da se reperica odlično snašla u ulozi majke, a tijekom trudnoće bila je i veoma aktivna i nastupala je. Poslije porođaja se brzo vratila poslu, a sad je sve raspametila samo tri mjeseca nakon što je na svijet donijela djevojčicu.

Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL 

Svega nekoliko mjeseci nakon porođaja pjevačica se pohvalila vitkom figurom u dugoj bijeloj haljini sa šljokicama. Toaleta je imala i duboki prorez kao i dekolte, a sve je skombinirala s visokim potpeticama i ogrlicom.

Reperica voli svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, ali je nekoliko puta govorila o kćerkici i istaknula da joj je majčinstvo potpuno promijenilo život.